Nagel & Handen

12 days of Xmas winactie - dag 5 - win een KOH pakket, powered by De Bijenkorf!

Jullie hebben het maandag al kunnen lezen, we zijn van start gegaan met een hele leuke kerst win-actie waarbij we merken en/of (web)shops waar wij van houden extra in het zonnetje willen zetten! Maar liefst twaalf dagen lang zullen jullie iedere dag een fijne nieuwe win-actie kunnen vinden, waar wij we jullie wel aan het werk zetten! Het is nl. niet zomaar een win-actie maar een complete speurtocht door de artikelen van Beautyscene. 

Vandaag hebben we een geweldige set van KOH cosmetics voor jullie, ter beschikking gesteld door de online shop van De Bijenkorf.  Sinds kort worden de producten van KOH ook verkocht in de online shop van De Bijenkorf, maar het merk wordt al heel wat langer verkocht in de reguliere winkels, kennen jullie de prachtige KOH store in de Bijenkorf Amsterdam al?
Het Nederlandse merk KOH staat voor luxe en hoge kwaliteit voor hand, nagel, nagelriemen en lichaams verzorging, met haar producten wilt KOH de klanten een ervaring geven van rust en welzijn. KOH heeft zich laten inspireren door de ongelooflijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen.

De prijzen die jullie kunnen winnen zijn echt geweldig! Laten we beginnen met de prachtige KOH collection L, speciaal voor een uitgebreide KOH Manicure, is de KOH Collection L ontwikkeld. Deze prachtige set t.w.v. EUR 104,95 heeft de volgende inhoud:

  • Glass Nail File Travelsize
  • Cuticle Brush 
  • Essential Hand Nourisher 
  • Calcium Nail Whitener 
  • Essential Nail Serum
  • Nail Whitening Pencil

Maar dat is niet alles, KOH geeft de winnaar ook nog eens de prachtige Holiday spirits collectie cadeau, een selectie van 6 feestelijke KOH lakjes. In dit artikel hebben jullie er alles over kunnen lezen en in dit filmpje kunnen jullie de swatches zien. De drie rode kleuren maken deel uit van het vaste assortiment, de kleuren Romantic silver, Loving bronze en Dreamy gold zijn nieuw en echt heel mooi. De KOH Holiday spirits collectie heeft een waarde van ca. EUR 90,00.Wij zijn al jaren fan van de producten van KOH, als je de zoekfunctie gebruikt dan zul je heel wat artikelen over KOH tegenkomen en dat is niet voor niets. We zijn trots op dit prachtige Nederlandse merk! Fijn dat je de gehele collectie nu ook online kunt shoppen bij De Bijenkorf!

 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie KOH pakket van De Bijenkorf?
  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top