Fashion

12 days of Xmas winactie - dag 4 - win een cool Dirtee Hollywood shirt voor hem of haar!

Hebben jullie de letters van de afgelopen drie dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie! Maar blijf vooral lekker doorzoeken, we hebben vandaag letter nummer 4 voor jullie! 

Vandaag mogen jullie kiezen uit een dames- of heren shirt van het hippe merk Dirtee Hollywood!

Dirtee Hollywood is een fashion brand dat in 2007 door David Long uit Noord-Carolina is gelanceerd om de Hollywood cultuur de hele wereld over te laten gaan. Het merk word door veel celebrities gedragen zoals Miley Cyrus en Paris Hilton en kenmerkt zich door een originele glow in the dark prints, shirts met blackberry symbolen en de chille rock ''n rol stijl. Naast zijn eigen ontwerpen is David Long ook de samenwerking aangegaan met kunstenares Molly Crabapple en topfotograaf Patrick Hoelck. Door deze bijzondere samenwerking zijn mooie basic shirts veranderd in artistieke shirts die draagbaar zijn én een Hollywood "chique" uitstraling hebben.

Wij geven een leuk Dirtee Hollywoord shirt t.w.v. EUR 65,00 weg, je mag zelf kiezen tussen de mannen of vrouwen variant, zo kun je dit shirt bijvoorbeeld ook weggeven aan jouw vriendje, man of broer! Natuurlijk mag je als man ook gewoon meedoen, maar dat mag natuurlijk met al onze win-acties!

Wat moet je doen om kans te maken op dit stoere Dirtee Hollywood shirt?

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top