Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 2 - win een heerlijke Molton Brown geurkaars

Hebben jullie de letter die jullie gisteren moesten zoeken in het kader van onze leuke kerst win-actie al gevonden? Twaalf dagen lang zullen jullie iedere dag een nieuwe win-actie kunnen vinden, waarbij jullie als echte een Sherlock Holmes op speurtocht kunnen gaan op onze website. Vandaag hebben wij alweer een nieuwe opdracht, met daarbij een heel bijzondere prijs: een bijzondere geurkaars van Molton Brown!

Vandaag geven wij tijdens onze "12 days of Christmas" win-actie samen met Babassu.nl een prachtige en unieke geurkaars weg. Zoals jullie al eerder op onze website hebben kunnen lezen is Babassu een meer dan unieke City-spa, prive hammam en shop met exclusieve gezichtsverzorging, niche producten in de vorm van parfums, bath & body en ook nog eens lifestyle-producten.

Een van die mooie Niche merken die het babassu assortiment rijk is dat is Molton Brown, opgericht in 1973, haarstudio gevestigd aan de South Molton Street in Londen. Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid en vind je er onder ander heerlijke aromatherapie geurkaarsen die met de hand op locatie worden gemaakt. 

Vandaag kunnen jullie een Molton Brown in de Relaxing Yuan zhi uitvoering met een waarde van EUR 69,00. Deze kaars is het middel om na een hectische dag wat rust te brengen. De kaars bevat onder andere ylang, ylang, amber, kardemom en bergamot. Een rustsmomentje in de vorm van een prachtige verschijning.

Wil je meer informatie over Babassu en het prachtige assortiment dat zij verkopen, zowel online als in hun winkels in Amsterdam en Leiden, ga dan naar www.babassu.nl

Wat moet je doen om kans te maken op dit fijne product van Molton Brown dat beschikbaar is gesteld door Babassu.nl?

 

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:

Iedere dag vanaf vandaag 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:


Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top