Fashion

12 days of Xmas winactie - dag 6 - win een multi-functionele Ribbon top van SundayMonday.nl

Hebben jullie de letters van de afgelopen dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie!

Maar blijf vooral lekker doorzoeken, want we hebben vandaag letter nummer 6 voor jullie en natuurlijk een mooie nieuwe prijs....want samen met de leuke webshop SundayMonday.nl geven we een rood-roze Ribbon top weg.

SundayMonday.nl is een geweldig leuke webshop vol met jurkjes, tops en jumpsuits die je vrijwel allemaal op verschillende manieren kunt dragen. Suzanne van Haaster is de eigenaresse van deze leuke shop (volg haar zeker op Twitter, ze is een gezellige dame) en heeft echt een uniek assortiment samengesteld. Mede geïnspireerd door haar liefde voor reizen, heeft zij o.a. een aantal unieke jurkjes ontworpen die op heel veel verschillende manieren gedragen kunnen worden. Zo draag je op zondag het jurkje op relaxte, losse wijze, maar kun je het ook prima dragen tijdens een maandagse zakelijke meeting, je drapeert het anders om je heen of knoopt de linten op een andere manier, je hebt altijd een geschikte outfit!

Suzanne heeft voor deze win-actie de schattige rood/roze Ribbon top t.w.v. EUR 59,95 ter beschikking gesteld, een top met lange mouwen die met linten op verschillende manieren vastgeknoopt kunnen worden. De stof is lekker soepel en zacht, hierdoor kun je het makkelijk op alle manieren draperen en knopen, de top is lang genoeg om te dragen al sexy jurkje maar kan ook prima boven een jeans of legging gedragen worden. De kleur is lekker fris en met een mooie bijpassende lipstick ben je altijd de blikvanger!

In het onderstaande filmpje kunnen jullie zien hoe de top gedragen kan worden, erg handig!

Neem zeker ook een kijkje bij de andere jurkjes en tops van Suzanne alias SundayMonday, ik ben aan het wachten op nieuwe kleuren van de Wrap dress, altijd handig & vrouwelijk! Maar ook Belt Dress vind ik een plaatje, ik hou alleen niet zo van blauw....dus wacht ik rustig de nieuwe kleuren af.
www.sundaymonday.nl

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke, handige Ribbon Top in de maat van jouw keuze van SundayMonday.nl

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top