Algemeen

Vanaf vandaag, de 12 days of christmas win-actie bij Beautyscene

Kennen jullie het Engelse lied 12 days of christmas? Het is het vaakst opgenomen kerstlied van de afgelopen eeuw, het bestaat ook al sinds ongeveer 1780. In het lied bezingt iemand de cadeau''s die hij of zij geeft aan zijn of haar grote liefde in de 12 dagen na kerstmis. Een leuk gegeven dacht de redactie van Beautyscene, maar natuurlijk doen wij het wel iets anders, wij geven de cadeautjes nl. de 12 dagen voor kerstmis en tellen zo ook mooi af naar kerstavond!

Om jullie een idee te geven, dit is de Disney Princess versie van "12 days of christmas"
Maar wij gaan voor de klassieke versie, althans qua tekst dan, in dit filmpje hoor je ook een Disney touch.:

Kijk even goed naar de afbeeldingen hier beneden, want daar moeten jullie de komende dagen naar op zoek gaan.Iedere avond zal er een nieuwe prijs bekend worden gemaakt die je zou kunnen winnen, het zijn bijzonder mooie prijzen elk afkomstig van fijne merken en of (web) shops die wij extra in het zonnetje willen zetten! Maar we maken het jullie dit keer niet zo heel gemakkelijk, jullie moeten er wel iets voor doen (dat vinden jullie toch niet erg?). We gaan namelijk weer eens een speurtocht houden, dat was vorig jaar een heel groot succes en we doen het graag nog een keer over.

Hoe werkt de 12 days of christmas win-actie:

  • iedere avond vanaf maandag 12 t/m zaterdag 24 december 2011 komt er om  19.00 uur een artikel online met daarin de prijs van de dag en een aanwijzing
  • aan de hand van die aanwijzing moet je binnen de artikelen op Beautyscene.nl de afbeelding van die dag vinden (op volgorde, dus op dag 1 vind je de afbeelding met het cijfer 1, op dag 2 die met cijfer 2 etc.)
  • op die afbeelding staat dan ook een letter (die zie je hierboven niet!)
  • na 12 dagen letters zoeken heb je uiteindelijk 12 letters waarmee je een woord kunt maken, met een beetje scrabbelen vind je (hopelijk) het goede antwoord
  • bij ieder artikel over de win-actie vind je een formulier waar je het antwoord en het nummer van jouw favoriete kado kunt invullen (samen in het vakje antwoord). Dat formulier invullen mag je doen wanneer je wilt, dus ook voordat de win-actie afgelopen is, maar ja....als het antwoord fout is dan kun je niet winnen natuurlijk.
  • je mag meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar per persoon kun je maar één prijs winnen!
  • na afloop van de win-actie, op 24 december 2011, heb je nog t/m 31 december 2011 de tijd om het formulier compleet in te vullen, we zullen na 1 januari 2012 contact opnemen met de 12 winnaars, zij ontvangen hun prijzen dan thuis
Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar de prijzen? Ik wil er nog niet teveel over zeggen, maar misschien worden jullie blij van de volgende dingen: Armani, The Body Shop, Swarovski, Kiehl''s, Babassu, SundayMonday.nl, Chloé en Dirtee Hollywood? Doen jullie vanavond gezellig mee?
Deel dit artikel
Back to top