Nagel & Handen

Essie Luxeffects - holiday 2011 - swatches & foto's

Heb je weinig tijd om jouw nagels partyproof te maken? Wij hebben dan een ideale oplossing voor je, nl. de glitter top coats! Essie brengt deze feestdagen een geweldige collectie glitter top coats uit onder de naam Luxeffects, de combinatie''s zijn eindeloos en altijd feestelijk! Kijk snel verder voor foto''s en swatches...

Over de Luxeffects collectie hebben jullie in dit artikel al van alles kunnen lezen, je vindt er vijf mooie, zeer bruikbare topcoats in terug varierend van een mooie parelmoer shimmer tot een behoorlijk heftige roze glitter topcoat. Maar aangezien foto''s meer zeggen dan woorden, op naar de foto''s

v.l.n.r. As gold as it gets, Pure pearlfection, Shine of the times, Set in stones en A cut above
As gold as it gets & Pure pearlfection

Shine of the times & Set in stones


Set in stones & A cut above

 Om het effect goed te laten zien heb ik de topc coats over twee verschillende Essie lakjes aangebracht, de zwarte Licorice (uit de vaste collectie) en de warmrode Size Matters (uit de Cocktail Bling collectie) zijn perfecte kleurtjes om een kerstlook mee te maken. Natuurlijk kun je iedere andere kleur nagellak gebruiken, net waar jij die dag zin in hebt!

v.l.n.r. Licorice, met Pure pearlfection en met As gold as it gets
v.l.n.r. Licorice met Shine of the times, met Set in stones en met A cut above
v.l.n.r. Size Matters, met Pure Pearlfection en met As gold as it gets
v.l.n.r. Size matters met Shine of the times, Set in stones en A cut above
Ik heb vandaag een minder heftige combinatie op mijn nagels, die zowel natuurlijk als feestelijk is, behoorlijk subtiel maar zeker heel mooi. Zoals je kunt zien heb ik de glitters niet over mijn hele nagel aangebracht, maar ben ik ongeveer halverwege gestopt, je zou ook een "french manicure" kunnen maken op deze manier.

Basis Essie Brooch the subject | Topcoat Shine of the times
Ik ben behoorlijk weg van deze topcoats, ze zijn lekker divers en je kunt er echt veel kanten mee op, of jij nu een "saai" creme lakje even wil opppimpen met een fijne gouden shimmer of je wilt een echte party proof glitternagel, Essie heeft het! Ik vind zelf de Shine of the Times het mooiste, ik dacht dat deze alleen maar een parelmoeren shimmer zou geven, maar door de bijzondere shimmer kleuren de glitters op ieder lakje anders, heel speciaal!

De Essie Luxeffects lakjes zijn, volgens mij, slechts tijdelijk verkrijgbaar en daarom kan ik je alleen maar aanraden erg snel naar de winkels van Skins (ook in hun webshop) of Boozyshop te gaan, deze wil je niet missen! Wil je meer weten over de verkooppunten van Essie, dan kun je eens kijken op www.beautymusthaves.nl.

Ik ben fan van glitter top coats, vooral deze van Essie! Zijn jullie ook al om en hebben jullie er ook al 1 of meer aangeschaft?
Deel dit artikel
Back to top