Nieuws

Boots webwinkel: kerstcadeautjes incl. speciale Beautyscene kortingscode

De eerste Nederlandse Boots apotheek werd geopend in februari 2009. Sinds die tijd worden er in een gestaag tempo steeds meer apotheken geopend, die qua stijl en beleid allemaal worden omgebouwd naar het succesvolle Boots concept.Ben jij echter een online shopper? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de virtuele deuren van de Nederlandse Boots webwinkel zijn geopend!We kennen Boots natuurlijk allemaal wel van de No 7 cosmetica waarvan niemand minder dan Lisa Eldridge al sinds 2003 Creative Director is. Maar Boots heeft nog meer mooie merken waaronder Botanics en Boots Extracts, fijne groene, natuurlijke merken met een uitgebreid assortiment.

Ben jij op zoek naar een leuk en betaalbaar decembercadeau? Dan heeft Boots heeft een uitgebreid assortiment leuke en originele cadeautjes voor dames en heren. Vandaag had ik jullie graag een aantal cadeautjes even uitgebreid willen laten zien, maar dit zal i.v.m. kerstdrukte achter de Beautyscene schermen later deze week gebeuren.

Wat ik jullie wel alvast wil vertellen is dat er momenteel een zeer interessante actie loopt. Voor alle cadeausets geldt namelijk: 3 halen, 2 betalen (alleen cadeausets en je ontvangt de goedkoopste set gratis).

Maar er is nog meer goed nieuws want bij een minimale besteding van EUR 15,00 aan No 7 producten ontvang je helemaal gratis dit onderstaande oogschaduw palette met een waarde van EUR 18,95 helemaal gratis.  

Alsof het allemaal niet nog mooier kan mogen wij onze lezeressen gedurende de decembermaand een kortingscode aanbieden waarmee je recht hebt op GRATIS verzenden. Gebruik hiervoor de code: Beautyscene. Kortom: een meer dan ideaal moment om kennis te maken met de nieuwe webwinkel van Boots! Deze week volgen zeker nog even wat producten in de review!

De levertijd is op dit moment 2 a 3 werkdagen, dus op zich heb je nog tijd om jouw kerstcadeautjes te bestellen, maar wacht niet te lang. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen via de website van Boots. Shop ze!

Deel dit artikel
Back to top