Nieuws

Clarins Colour Breeze - lente make-up 2012

Langzaam maar zeker komt de informatie over de lente make-up collecties bij ons binnen, met het troosteloze weer van vandaag een welkome afleiding. Dit voorjaar zien we vooral veel zachte, vrolijke kleuren en de Colour Breeze collectie van Clarins is daar een goed voorbeeld van. Vanaf half februari 2012 vinden we de leuke collectie in de winkels, de aanraders lijken mij de Eclat minute blushes. Kijken jullie even mee?

Colour Breeze poudre teint & blush EUR 39,00 (limited edition)
Een gezichtpoeder dat zorgt voor een transparante glans, de roze kleur schijnt ook gebruikt te kunnen worden als blush....maar dat lijkt me wel erg lastig...even afwachten dus totdat ik het product "in het echt" heb gezien.

Eclat Minute blush EUR 24,00 (limited edition)
Ik hou van vloeibare blush, dat geeft je zo''n frisse & natuurlijke blos op de wangen, perfect als je wel wat kleur kunt gebruiken na een lange winter.

v.l.n.r. 01 Vitamin pink, 02 Coral tonic en 03 Brown Fizz

Ombre Minerale 4 couleurs 08 Blue Sky EUR 43,00 (limited edition)

Een zacht briesje kleur op het oog, prima passend bij de kleuren van de lucht of de zee voor het ultieme natuurlijke gevoel deze lente.

Gloss Prodige EUR 18,50
Nieuwe, fijne & niet plakkende lipglosses met frambozenolie en zwarte bessensmaak.....dat klinkt wel heel erg fijn!

van boven naar beneden : 01 Chocolate, 02 Nude, 03 Rose en 04 Candy
van boven naar beneden: 05 Grenadine, 06 Raspberry, 07 Blackberry en 08 Papaya

Joli Rouge EUR 21,00 (nieuwe kleuren)
734 Poppy red & 735 Baby pink
Joli Rouge Brilliant EUR 21,00 (nieuwe kleuren)
15 Pink magnolia en 16 Pink coral
Lisse minute concentré comblant EUR 26,00

Zoek jij een wondermiddeltje dat fijne lijntje direct laat verdwijnen, dan zou je deze magische pen eens moeten proberen. Dermaxyl zorgt er direct voor dat fijne lijntjes echt verdwijnen en de huid mooi glad oogt!


Het is wel duidelijk dat de lippen en wangen deze lente bij Clarins in het middelpunt staan, fijne glosses en de bijzondere vloeibare blushes maken mij behoorlijk blij, zeker ook door de zachte kleuren die zeer draagbaar zijn. Zo te zien zijn de blushes echte must-haves voor mij als blush fan! De producten van de Clarins Colour Breeze collectie zullen in februari 2012 te vinden zijn bij de verkooppunten van Clarins zoals bijvoorbeeld de fijne online shop Belissima.nl

Wat vinden jullie van deze frisse lente collectie? Zie je iets leuks wat je stiekem toch alvast op de lente wishlist noteert?

Deel dit artikel
Back to top