Nieuws

Ultieme kerstcadeautjes: Lily Flame holiday candles

Vandaag wil ik jullie meer vertellen over mijn favoriete lifestyle kerstcadeautjes van dit jaar. Jullie hebben de Lily Flame candles al vaker voorbij zien komen op onze website, maar wisten jullie ook dat er een aantal kerst-edities verkrijgbaar zijn? Heerlijk om bij jou op tafel te zetten maar je kunt ze natuurlijk ook als kerstcadeautje geven!

Ik ben dol op geurkaarsen, vooral gedurende het winterseizoen. De kaarsen van Lily Flame zijn gemaakt van natuurlijke sojawas en gaan wel 35 uur mee. De producten worden in Somerset individueel met de hand gegoten en de toegevoegde geuren worden gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. In dit artikel hebben jullie kunnen lezen over de fijne Blush variant, die twee dagen later volledig was uitverkocht via Baboba, zo snel kan het dus gaan!

Op naar de fijne wintergeuren. Allereerst is daar de mooie witte Snowfall candle. De geur is zacht, zoet, poederig en behoorlijk delicaat. Net zoals de allereerste sneeuwvlokjes die vallen terwijl nieuwsgierige kinderneusjes zich tegen het raam drukken. We wachten allemaal op de eerste sneeuw, en als die dan is dat bijna magisch, zo ook de geur van deze variant.
Ho! Ho! Ho! Ruikt naar het vers gewassen pak van niemand minder dan de kerstman. De geur bevat een vleugje wierook en amber, die een lichte bite geven. Deze bijzondere combinatie zorgt er samen met de geur van kraakhelder katoen voor dat je geurkaars in zijn prachtige rood/gouden tin veelvuldig zal branden.

Wil jij traditioneel genieten van een warme, lichte foody kerstgeur dan moet je direct de Warm Welcome variant bestellen. Deze kaars heeft een comfortabele geur van pralines, vanille en doet ook wel een beetje denken aan vers gebakken cake. Mijn kinderen roepen als het donker begint te worden in koor: “Mag de cupcake kaars aan?”
Ik gaf hierboven al even aan dat de brandduur van deze kaarsen zo’n 35 uur is, en dat is behoorlijk lang. Belangrijk is het om de eerste keer de bovenkant van de kaars helemaal door te laten branden zodat het hele bovenste gedeelte vochtig is dit om te voorkomen dat de kaars alleen in het midden wegbrand.

De kaarsen van Lilyflame staan eigenlijk allemaal op mijn verlanglijstje, juist omdat de geuren zo uniek en betoverend zijn. Altijd al willen weten hoe een sneeuwvlokje ruikt? Lilyflame stopt de geur gewoon in een blikje, jij steekt de kaars thuis aan en je ruikt sneeuwvlokjes, kortom: subliem.

De Lily Flame kaarsen kosten EUR 13,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Baboba. Kun je niet kiezen tussen al die mooie kleuren en geuren? Bestel er dan een paar, daar krijg je absoluut geen spijt van! Er zijn trouwens nog meer kerst-varianten, dus bekijk de verschillende kaarsen even op je gemak.

Het verzenden van jouw bestelling kost binnen Nederland EUR 1,50 voor producten die door de brievenbus passen en EUR 4,95 voor een bestelling die moet worden verzonden via de pakketpost. Wil je zeker zijn dat jouw kaars(en) voor de kerstdagen bij jou zullen arriveren bestel dan zeker even voor 22 december 2011. Bestel je voor meer dan EUR 85,00 dan is de verzending gratis. Betalen kan d.m.v. iDeal, PayPal, creditcard en via een bank- of giro-overschrijving.

www.baboba.nl

Deel dit artikel
Back to top