Nieuws

Review Lush nieuwe producten - deel 2

De zestien nieuwe Lush producten die het vaste assortiment zijn komen versterken zijn heerlijk. Nog niet zo lang geleden hebben jullie deel 1 van mijn reviews al kunnen lezen en vandaag zal ik meer vertellen over een ander deel van de nieuwe Lush goodies!

Een van de mooiste producten in het huidige Lush assortiment is toch wel de Phoenix Rising ballistic (EUR 5,95). Deze magische bruisbal is niet alleen  prachtig, maar ook de werking is heerlijk! De mooie diep paarse ballistic met gouden glitters bevat shea boter, cacaoboter en jojoba olie die samen de huid behoorlijk zacht maken. De geur? Tja, dat is een lastige. Mijn neus ruikt bij iedere aanraking weer een andere geur! Samenvattend denk ik dat vooral sinaasappel en kaneel de overhand hebben, een warme geur die lekker veel energie geeft. Nieuwsgierig naar het meer dan spectaculair schouwspel in bad? Dan moet je deze ballistic echt even gaan uitproberen!
Bubbleroons (EUR 5,95) zijn Bubble Bars die wel wat weg hebben van macarons. Enorme macarons trouwens, want alleen in mijn dromen bestaan macarons in dit formaat. De basis van de Bubbleroons bestaan uit shea boter en kokosolie. Net zoals echte macarons zijn ook de Bubbleroons verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken, drie welteverstaan.

De Green Bubbleroon Bubble Bar is niet alleen groen maar ruikt ook zo. De geur doet mij denken aan gras, snijbloemen samen met een vleugje sinaasappel, jeneverbes en limoen. De Rose Jam Bubbleroon Bubble Bar is geparfumeerd met de rozenolie gebaseerd op een Turks recept voor rozenjam. Citroen en Egyptische geraniumolie zorgen voor een fluweelzachte geur die mij doet denken aan de Amandopondo Bubble Bar. De oranje variant genaamd Yuzu and Cocoa Bubbleroon Bubblebar is lekker fruitig en bevat Japanse mandarijn, tonka, grapefruit en bergamot olie. Dit laatste ingredient zorgt voor diepte en warmte.

Tot slot wil ik jullie nog even voorstellen aan twee Steamer Tabs (EUR 2,95). Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Je gebruikt een Steamer Tab samen met een schaal warm water en een handdoek, tien minuten stomen en je huid is dolgelukkig. Giet het water na het stomen in een oude goed gereinigde sprayflacon en je kunt het nog een weekje gebruiken als toner!
Allereerst de Dream Steam variant. Deze bevat dezelfde mix van oliën de Dream Cream bodylotion. Tea tree olie heeft een antibacteriële werking voor je huid, terwijl rose absolute, lavendel en kamille je huid ontspannen en kalmeren. De Moon and Sun Tab is lekker opliftend. Dit komt door de Neroli- en lavendelolie. De geuren van de Tabs zijn heerlijk, en de werking is fantastisch. Wanneer je wekelijks een van deze tabs gebruikt heb je niet alleen een zachte en goed gereinigde huid, maar hoef je ook nooit meer een toner aan te schaffen!

De producten zijn verkrijgbaar via de Lush winkels en zijn te bestellen via de handige Lush webshop.Let wel even op want een selectie van deze nieuwe producten is wel al te koop via de mailorder, maar nog niet in de winkels. Dit zal vanaf 27 december wel het geval zijn.

Deel dit artikel
Back to top