Nieuws

Tom Ford nagellak nu (eindelijk) bij Harrods in Londen te koop

Lezers die mij een beetje kennen weten dat ik gek ben op Tom Ford en op alle producten die hij maakt! Toen de cosmetica lijn van Tom Ford in september uitkwam was ik al heel blij met de mooie producten, maar ik was ook een tikje teleurgesteld dat er nog geen nagellakjes waren. Gelukkig zijn die er nu wel en ondanks dat ze niet in Nederland of België worden verkocht, zijn ze toch binnen handbereik. Kijk snel even verder...

De cosmeticalijn van Tom Ford wordt nl. wel bij enkele Engelse luxe warenhuizen verkocht, zoals bij Selfridges (waar ik zelf heb geshopt in september) en bij Harrods. Bij die laatste webshop kunnen we vrij simpel bestellen, al moet je wel rekenen op forse verzendkosten....maar het kan dus wel! EDIT : juist de nagellakjes worden niet verzonden naar Nederland, de overige make-up producten trouwens wel....

Er zijn 16 nagellakken uitgekomen in redelijk klassieke kleuren, maar wel met een hoop pit & sexiness, exact wat Tom Ford''s producten voor mij zo interessant maken. Ze zijn altijd net op het randje, wel klassiek maar dank met een sexy touch waardoor ze zeker niet braafjes zijn.

v.l.n.r. Naked, Toasted sugar, Mink brule en Bitter bitch
v.l.n.r. Pink crush, Indian Pink, Fever pink en African Violet
v.l.n.r. Viper, Plum noir, Ginger fire en Coral blame
v.l.n.r. Carnal red, Red chinoise, Smoke red en Bordeaux lust

De nagellakken zijn bepaald niet goedkoop, maar ik denk dat jullie dat wel hadden verwacht, ze kosten GBP 25,00 per stuk, omgerekend is dat ca. EUR 30,00. In Londen kun je terecht bij Selfridges en Harrods, in de USA worden de producten ook verkocht bij de luxe warenhuizen, dus als je toevallig gaat shoppen in New York ofzo.....neem zeker een kijkje. 
Ik ben momenteel 4 kleurtjes voorzichtig in mijn virtuele winkelmandje bij Harrods aan het stoppen, voor 20 pond laat ik ze dan toch maar overkomen, is toch goedkoper dan een reisje Londen. Helaas ging dat dus niet, wat jammer!

Wat vind jij van deze lakjes? Ook zo gek op Tom Ford als ik?

Deel dit artikel
Back to top