Fashion

12 days of Xmas winactie - dag 7 - win een schattige kist van Twish.nl

Hebben jullie de letters van de afgelopen dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie!

Maar blijf vooral lekker doorzoeken, want we hebben vandaag letter nummer 7 voor jullie en natuurlijk een mooie nieuwe prijs.......want samen met de leuke webshop Twish.nl geven we een leuke, functionele opbergkoffer met kussen(t.w.v. EUR 79,95) weg die perfect zal staan in de kamer van jouw zoontje of dochtertje. Maar natuurlijk kun je er ook heel wat make-upjes of andere producten in opbergen, het is natuurlijk niets persé een opbergkoffer voor kids!

In de metalen koffer kun je al je favoriete speelgoed of knuffels kwijt en er zit een stevig slot op zodat niemand ermee aan de haal kan, nagellakjes dus eindelijk veilig voor jouw zus! In de koffer vind je een lekker kussen, dat je uiteraard ook lekker op bed of de bank kunt leggen. Het formaat van de koffer is  60 x 38 x 30 cm, het kussen heeft ongeveer dezelfde afmetingen. De koffer is verkrijgbaar in 3 leuke kleurtjes : babyblauw, roze en knalrood, de winnaar mag zelf kiezen welke koffer zij thuisgestuurd krijgt.

In de webshop van Twish.nl vind je heel veel leuke dingen voor zowel moeders als kids, eigenlijk kun je er perfect terecht voor leuke kadootjes. Ik heb prachtige Swarovski sieraden gezien, handige iPad hoezen, lekkere warme sjaals en vooral veel en verantwoord speelgoed. Twish.nl hoort zeker bij mijn favoriete webshops en zeker met een neefje of nichtje op komst kan ik mij lekker uitleven! Neem zeker een kijkje : www.twish.nl

Wat moet je doen om kans te maken op deze opbergkoffer met kussen, in de kleur van jouw keuze, t.w.v. EUR 79,95 van Twish.nl?

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top