Reviews

Have a Boots Christmas! (incl. kortingscode)

Ben jij op zoek naar een leuk en betaalbaar decembercadeau? Dan heeft Boots heeft een uitgebreid assortiment leuke en originele cadeautjes voor dames en heren. Vandaag heb ik voor jullie een selectie gemaakt van de allerleukste cadeautjes, dus lees snel verder!

De eerste Nederlandse Boots apotheek werd in Nederland geopend in februari 2009, maar sinds kort kun je een groot gedeelte van het assortiment ook online bestellen. Boots heeft namelijk een Nederlandse webwinkel geopend. Enorm handig! Hieronder vind je een selectie van drie enorm leuke (kerst)cadeautjes die prachtig zullen staan onder jouw kerstboom of de kerstboom van een ander.

Allereerst zien jullie de No 7 Mini Beautifier (EUR 8,95). Dit schattige doosje bevat drie Stay Perfect oogschaduws, een mini mascara, mini lipgloss en een mini shimmer. Je kunt met dit palette een zachte look creëren om de schattige verpakking vervolgens mee te nemen in jouw handtas. Behoorlijk handig wanneer je een weekeindje op pad gaat. De oogschaduws zijn zacht, makkelijk aan te brengen en hebben een prima houdbaarheid. De lipgloss is zeer draagbaar, warm en bevat een mooie shimmer.

In het No 7 Get The Look Daytime Palette (EUR 9,95) vind je drie No7 oogschaduwkleuren, drie lipsticks en twee blushes. Bijzonder handig is de waaier die zich in het doosje bevindt waarop je rustig de instructies kunt lezen om met de producten uit het palette de ultieme look te creëren. Ik vind de kleuren van de blushes bijzonder mooi en de oogschaduws zijn zeer goed op elkaar afgestemd. De lipsticks zijn zacht, plakken niet maar zo nu en dan bij ‘stiften’ is wel noodzakelijk.
Tot slot is het Kiss Me quick Kissing Boots Lipgloss Trio (EUR 4,95) bijzonder leuk en meer dan betaalbaar. De verpakking is vrolijk en doet mij denken aan het circus en ijsjes. De substantie van de (transparante) lipgloss doet mij een beetje denken aan Rosebus Salve en maakt droge lippen zacht en soepel. De smaakjes (Sherbet-citroen, Toffee en Cocoa) doen hun naam eer aan en smaken.. tja… naar meer!Kun jij niet kiezen? Dan koop je ze toch gewoon allemaal? Voor alle cadeausets geldt namelijk: 3 halen, 2 betalen (alleen cadeausets en je ontvangt de goedkoopste set gratis). Bij minimale besteding van EUR 15,00 aan No 7 producten ontvang je gratis dit onderstaande oogschaduw palette met een waarde van EUR 18,95.

Beautyscene lezeressen profiteren van nog meer korting want gedurende de decembermaand mogen wij jullie een kortingscode aanbieden waarmee je recht hebt op GRATIS verzenden. Gebruik hiervoor de code: Beautyscene.  De levertijd is op dit moment 2 a 3 werkdagen, dus op zich heb je nog tijd om jouw kerstcadeautjes te bestellen, maar wacht niet te lang. Neem even een kijkje op de overzichtelijke website van Boots.
Deel dit artikel
Back to top