Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 8 - win een Laura Mercier pakket powered by Skins.nl

Hebben jullie de letters van de afgelopen dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie!

Maar blijf vooral lekker doorzoeken, want we hebben vandaag letter nummer 7 voor jullie en natuurlijk een mooie nieuwe prijs.......want samen met één van mijn favoriete webshops, Skins.nl, geven we een prachtig Laura Mercier make-up pakket t.w.v. EUR 103,00 weg. 

In het pakket vind je de volgende producten:

  • Baked Eye color in de kleur ‘Terracotta’ EUR 22,00 
  • Foundation Primer EUR 39,00 
  • Long Lash Mascara EUR 24,00
  • Gel Lip Color in de kleur ‘Rosette’ EUR 22,00

De producten van Laura Mercier zijn allemaal van een geweldige kwaliteit, ik ben echt al jaren fan van verschillende van de producten. Zo is de Laura Mercier foundation primer echt een musthave, evenals de prachtige minerale foundation, deze gebruik ik vooral gedurende de zomermaanden. Laura Mercier staat vooral bekend om haar "flawless face", de basis van iedere make-up is altijd een blank canvas ofwel een prachtige huid. Natuurlijk heb je daarvoor een goede huidverzorgingsroutine nodig, maar een goede foundation en concealer is zeker ook een must. Beide producten (en nog veel meer) vind je in de winkels van Skins bij het grote Laura Mercier assortiment.
Wisten jullie dat ik Laura Mercier weleens heb ontmoet?

Skins

heeft een aantal prachtige "echte" winkels, o.a. hun grote flagshipstore in de Runstraat in Amsterdam (1 van de 9 straatjes), maar je vindt ook winkels in Rotterdam, Groningen, Laren en Breda. Heb je geen filiaal in de buurt, dan kun je hun prachtige assortiment ook vinden in hun webshop (via shop.skins.nl), zeker ook een aanrader! Jullie weten vast dat ik een groot fan ben van heel wat van de merken die ze verkopen, o.a. van Juliette has a gun, Philosophy, Fnug, Ellis Faas, Diptyque, Rahau en nog veel meer! Meer informatie kun je vinden via www.skins.nl

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie Laura Mercier make-up pakket t.w.v. EUR 103,00 van Skins.nl?

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:


Vandaag hebben we nog een extraatje voor je, samen met Skins geven we via Twitter 3 Laura Mercier Long Lash mascara''s t.w.v. EUR 24,00 weg via Twitter! We geven de aankomende 3 dagen er iedere avond één weg, zorg dus dat je zowel Skins als Debbie volgt op Twitter en volg de instructies op!

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top