Inspiratie & Tutorials

Kerstnagels - Old school en Vampy: RED!

Natuurlijk mag een bloedrood nagellakje niet ontbreken in onze kerst-inspiratie serie. Vandaag laat ik jullie dan ook graag zien hoe bijzonder mooi een eenvoudige rode nagellak kan zijn. Rood kan lekker vampy en opvallend gedragen worden maar ook klassiek en feestelijk, geheel afhankelijk van de tint. Lees snel verder voor meer informatie.

Het nagellakje dat jullie hieronder zien is een Yvesrocher.nl Couleurs Nature variant (Rouge 101 - EUR 8,95). Een behoorlijk heftige bloedrode tint die behoorlijk opvalt. Natuurlijk is dit vandaag slechts een voorbeeldje en kun je ook kiezen voor een minder heftige variant, of een rode tint met shimmer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chanel Pirate of W.I.C. by Herome New York en Rimmel Red obsession?
Ik riep het al even: Ik vind rode nagellak lekker feestelijk en behoorlijk draagbaar. Weet je niet wat jij bij jouw little black dress moet dragen dit jaar? Kies dan voor rood!

Heb jij nog geen rode crème nagellak in huis dan heb je gelukkig nog voldoende tijd om een exemplaar aan te schaffen. Voor meer inspiratie kun je dit artikel even nalezen.

Deel dit artikel
Back to top