Reviews

Wendy's gouden kerstcadeau-tip: Nina Ricci Snow Princess

Ik hou van de geuren van Nina Ricci. De sfeer die de dames en heren achter de schermen creëren is vrouwelijk, met een licht sprookjesachtige touch. Uitnodigend, fantasierijk en wat mijn neus en voorkeuren betreft toch altijd weer een schot in de roos. Nina Ricci Snow Princess is een gelimiteerde prachtige versie van het bestaande, originele ‘Nina’ parfum.


De Nina Ricci - Nina Eau de Toilette is al jaren een van mijn favoriete parfums. Ik roep wel eens dat het lijkt dat Parfumhuis Nina Ricci de geuren speciaal voor mij ontwikkeld. We noemen deze achter de Beautyscene schermen dan ook niet voor niets Wendy geuren. Le Paradis de Nina, Love in Paris, Nina l''Elixir, allemaal bevatten ze dat vleugje magie.

Snow Princess is een LE (limited edition) 2011 uitgave van de bestaande Nina fragrance, deze keer in een prachtige witte flacon met een uitermate mooie winter-shimmer en een gouden finishing touch. Ook de verpakking is meer dan fraai te noemen. De geur bevat een prachtige top van Calabriaanse citroen en Caipirinha-limoenen.
In het hart bevinden zich onder andere vanille/praline die zorgen voor een warm maar niet te zoet arrangement. Vaak vind ik vanille een foody accent geven aan geuren, maar deze variant zorgt eerder voor een sensuele twist. De pioenroos en wilde kamperfoelie geven de geur het vrouwelijke en lieflijke aspect mee waardoor deze draagbaar en niet overweldigend wordt.

Wat mij betreft is de Nina Ricci Snow Princess edition Eau de Toilette ( EUR 65,55 - 80 ml) toch wel HET kerstcadeautje van het jaar op het gebied van geuren en zal werkelijk onder geen enkele kerstboom misstaan. De karakteristieke geur is een must have voor dames die net zoals ik dol zijn op bloemige, licht sensuele geuren met een zweempje poeder en een vleugje citrus.
Heb jij deze unieke editie nog niet in huis? Dan heb je twee opties. Je zou bijvoorbeeld vanmiddag of morgen nog een tripje kunnen plannen naar de ICI Paris XL (deze geur is namelijk alleen verkrijgbaar bij deze parfumerie)

Of… je stuurt dit artikel naar jouw geliefde, volledige familie en vriendenkring en roept heel stellig dat wanneer de Nina Ricci Snow Princess edition Eau de Toilette deze kerst niet onder jouw boom staat er dan sancties zullen volgen: dan wordt er namelijk twee kerstdagen patat geserveerd! Tja, soms moet je geluk afdwingen. In een prachtige wit/gouden flacon wel te verstaan.

?>
Deel dit artikel
Back to top