Blogs & Editorial

#TVOH - Wendy's avonturen!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Samen met mijn zoon Valentijn was ik aanwezig bij de derde live show van #TVOH . Gelukkig was ik zo verstandig geweest om een hotel te boeken om zeer vlakbij Studio 22 een nachtje te blijven slapen, dat was wel nodig want een avondje #TVOH gaat je niet in de koude kleren zitten, in positieve zin natuurlijk! Valentijn en ik arriveerden in de namiddag in het @AmrathHotels Hilversum om even een hapje te eten en ons klaar te maken voor de avond.

Naast Valentijn had ik een mijn beste make-up buddies van het moment meegenomen: Het Urban Decay Naked palette. Naked 2 is trouwens al onderweg, ik ben zo benieuwd! Verder ben ik mezelf te buiten gegaan met mijn nieuwe favoriete Make Up Studio mascara waarover binnenkort meer en natuurlijk mocht de Estee Lauder Pure Color Illuminating Powder gelée niet ontbreken voor een mooi glansje.
Heerlijk luxe werden wij vervolgens door Ivanildo Kembel opgehaald om samen naar de studio te gaan. Valentijn was bepakt en bezakt met zijn kladblok met een doel: handtekeningen. Eenmaal in de studio kon hij direct aan de slag want daar stonden Christopher Max en Emmanuel Amning al te wachten. Wat is Christopher een leuke, grote en charismatische man! Hij vond de overeenkomsten tussen Valentijn en ondergetekende onvoorstelbaar, heel leuk om even met hem te kletsen.

Eenmaal in de zaal bleek dat Valentijn en ik bijzonder goede plaatsen hadden. We zaten namelijk achter de kandidaten die op deze avond ‘vrij’ hadden. De kandidaten van team van Velzen en Borsato. Behoorlijk leuk ook voor Valentijn om achter zijn favorieten Guy Barzily en Wouter Vink te zitten. Valentijn heeft zo genoten van de gesprekjes met de kandidaten, de handtekeningen, aandacht, lieve teksten en foto’s kortom: Wat een leuke deelnemers allemaal!

Ik vond het zelf ook echt even leuk om Daniel van der Zee nog even te spreken. Ik noemde hem in mijn eerste #TVOH stukje al de grote kanshebber en ondanks het feit dat hij is afgevallen ben ik er nog steeds van overtuigd dat we met z’n allen zitten te wachten op Daniel. Trouwens.. hij gaf aan dat de afspraak nog steeds staat: Bij 1000 volgers neemt hij een flimpje op met een liedje voor een van zijn volgers! Stel je even voor: Een nummer speciaal voor jou, gezongen door een nachtegaaltje! Ik zou wel weten wie ik zou volgen via Twitter!
Over Twitter acties gesproken: Niels Geusebroek zal bij 10.000 followers voor einde van het jaar langs gaan bij de 10.000ste en een willekeurige follower samen met een disneypop en zijn gitaar! Hebben jullie hem afgelopen vrijdag gezien tijdens zijn optreden in de live show? Geloof mij: Niels was met het nummer Save the World de topper van de avond. Wat was hij goed! Tijdens de show werd trouwens verteld dat de verzamel CD van de kandidaten nu al een gouden plaat... ehm... CD is. Zie hier een trotse Niels!
  
Hebben jullie de transformatie van Marloes van Ommen opgemerkt? Vast wel want twee weken geleden hadden wij het nog over de gele jurk waar wij persoonlijk niet zo van onder de indruk waren, maar afgelopen vrijdag stond er een vamp op het podium in zwart leer: LIKE! De nagellak die Marloes droeg is de OPI Ya Just Love OPI, onderdeel van de Holland collectie die in het voorjaar van 2012 zal verschijnen. Afgelopen dagen waren de deelnemers trouwens in Parijs om daar in Disneyland Parijs een kerstclip op te nemen. Uiteraard moest Niels even met knabbel (of was het nou Babbel?) op de foto en heeft hij ons nog een aantal backstage afbeeldingen gemaild.

Sharon met haar prachtige haardos. Welke haarproducten zou zij gebruiken? 

Vanavond zullen weer twee talenten het #TVOH moeten verlaten. Hopelijk zullen dat niet jouw favorieten zijn. Op 6 januari zijn Debbie en ik samen weer aanwezig bij de Live Show en vanaf die avond zullen alle talenten die over zijn gebleven samen strijden om de felbegeerde titel. Ook mogen wij een backstageverslag publiceren tijdens de repetities van de finale-show! LIKE!!

Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautysceneen @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet!

Deel dit artikel
Back to top