Nieuws

MAC Mineralize Perfectly finished NL release februari 2012

In februari 2012 zullen jullie bij de MAC counters nieuwe verpakkingen vinden van de losse minerale foundations onder de naam Mineralize Perfectly Finished. Eerlijk gezegd is dit niet het meeste bekende product van MAC, dus misschien is deze vernieuwing voor een aantal van jullie wel een kennismaking met dit fijne product. Als je houdt van een natuurlijke dekking met een mooie natuurlijke glans, dan zou je dit zeker eens moeten proberen en neem dan ook een kijkje bij de nieuwe Mineralize concealer!Mineralize foundation/loose EUR 33,50 (prijs nog onder voorbehoud)


rij 1 : Extra light, Light, Light plus en Medium
rij 2 : Medium plus, Medium dark, Medium deep, Dark en Dark deep
Mineralize concealer EUR 16,50
v.l.n.r. NW15, NW20, NW25, NW30, NW35, NW40, NW45 en NW50

v.l.n.r. NC15, NC20, NC30, NC35, NC42, NC45 en NC50
 
De minerale foundation hype lijkt alweer een tijd over te zijn, maar blijft het een populaire soort foundation. Zeker als je houdt van een lichte tot medium dekking en een natuurlijke finish, dan is minerale foundation wellicht een goede optie voor je. MAC had al een losse minerale foundation in haar assortiment, maar de verpakking was iets minder prettig, vandaar deze nieuwe, verbeterde verpakking.
Ik heb de foundation opnieuw kunnen testen en moet eerlijk zeggen dat ik weer onder de indruk ben, de mineralize concealer is ook heel fijn. Het is een zachte, vrij smeuiige concealer met een prima dekking en met mooie lichtreflecterende deeltjes, vooral perfect voor onder het oog!

Ik kom zeker nog even terug op deze producten in een review. De producten zullen in het vaste assortiment opgenomen worden, volgens de laatste gegevens zullen de producten vanaf 11 februari 2011 bij alle MAC verkooppunten te koop zijn, ook (en dat is nieuw!) in de online shop van De Bijenkorf.

Ben jij nog fan van minerale foundation? Ken je de versie van MAC al? Klinkt de Mineralize concealer jouw als muziek in de oren? 
Deel dit artikel
Back to top