Inspiratie & Tutorials

Kerstnagels - Stoer en chique met Chanel

Natuurlijk mag een prachtig Chanel nagellakje niet ontbreken in onze kerstnagels serie. Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete Chanel lakjes van het afgelopen jaar nog een keertje zien. Het meest geweldige aan deze Chanel nagellak vind ik dat je je hem stoer maar ook chique kunt dragen.
De Chanel Illusions d''ombres herfstcollectie bevatte drie prachtige nagellakjes: Péridot, Graphite en Quartz. Ik ben ervan overtuigd dat deze nagellakken bij de Chanel fans behoorlijk in de smaak zijn gevallen, met mischien wel als grote favoriet de Péridot variant. En toch… zien jullie in dit artikel niet de Péridot nagellak terug maar zusje Graphite.
Graphite
is een grijze nagellak boordenvol zwarte en zilveren microglitters. In het daglicht oogt de lak zilvergrijs en in de avond lijkt hij  donkerder lijkt de nagellak bijna licht te geven en dat maakt Graphite toch wel een nagellakje dat eigenlijk niet mag ontbreken gedurende de feestdagen.

De Chanel Illusions d''ombres herfstcollectie is uitgekomen in augustus 2011, maar een groot deel van de producten heb ik de afgelopen periode nog zien staan bij verschillende verkooppunten, dus mocht je dit pareltje nog niet in huis hebben kun je best even een poging wagen.
De producten van Chanel waaronder Le Vernis (EUR 22,50) zijn verkrijgbaar bij diverse parfumerieën.
 
Zo zie je maar weer, soms hoef je niet eens iets nieuws te kopen, maar vind je in jouw nagelstash misschien wel het perfecte kerstkleurtje! Heb jij ook zo''n all time favourite?

Deel dit artikel
Back to top