Nieuws

MAC cosmetics nu te koop in de online shop van De Bijenkorf!

Toen we onlangs aan jullie bekend konden maken dat MAC binnenkort ook online te koop zou zijn bij De Bijenkorf, kregen we heel veel leuke & vooral blije reactie''s van echte MAC fans! Wat waren ze blij met dit fijne vooruitzicht en wij hebben nu nog beter nieuws.....inmiddels staan de producten in de shop en ik heb mijn eerste bestelling geplaatst!

De producten staan sinds gisterenmiddag in de online shop van De Bijenkorf, er is bijzonder hard aan gewerkt om alle producten netjes in de shop te zetten. Er zijn ook producten te vinden van de Glitter and Ice (Holiday) collectie, handig als je nog een bepaald product zoekt.

Ik heb gisteren direct mijn eerste bestelling geplaatst in de online shop, nog voor 19.30 uur en daarom verwacht ik mijn bestelling vandaag al te ontvangen. Tenminste...als PostNL een beetje meewerkt, maar door de kerstdrukte weet je het natuurlijk nooit helemaal zeker. Maar goed, ik heb ook geen haast hoor, ik heb hier thuis nog wel  genoeg spullen liggen.....

Vanaf nu kunnen jullie dus heerlijk vanachter de laptop, pc of ipad jouw favoriete MAC producten bij de Bijenkorf bestellen, superhandig natuurlijk als jouw foundation, poeder, bronzer, mascara of lipstick op is en je geen tijd hebt om bij een counter langs te gaan. De collecties van MAC zullen in principe ook te koop zijn in de online shop, ik ben benieuwd hoe dat gaat bij de eerstvolgende collectie (Daphne Guinness). Oh ja, laatste nieuws over MAC is trouwens dat er in de lente van 2012 ook een online shop opent op www.maccosmetics.nl (meer daarover binnenkort!)

Have fun met shoppen bij De Bijenkorf.nl! En laat je even weten wat je bestelt hebt en hoe snel je jouw bestelling hebt binnengekregen?

Deel dit artikel
Back to top