Blogs & Editorial

Merry christmas & we hebben de kerstman op pad gestuurd, doe mee!!!

Lieve lezers van Beautyscene, natuurlijk willen wij jullie een heel fijne kerst wensen. Twee dagen heerlijk relaxen, genieten, eten, drinken, cadeautjes uitpakken, samen zijn, huilen, lachen, ruzie maken, verzoenen, koken, opruimen, kerstkoekjes eten, mooie kerstlooks maken en nog veel meer, we hebben het er maar druk mee! 

Ik hoop dat jullie er echt van genieten, zeker als er de laatste tijd weleens wat tegenslag op je pad is gekomen, maar natuurlijk ook als je eigenlijk niets te mopperen hebt. Helaas dit jaar geen sneeuw of ijs, maar wel een gezellig zonnetje en dat is ook heel fijn. Ik heb vandaag een "rustige" kerst, wij zijn alleen thuis met de familie en treffen voorbereidingen voor morgen, wanneer de hele familie komt eten en Sem''s verjaardag komt vieren.

Ik heb nog een laatste verzoek aan jullie, doen jullie mee met de Kerstman op Pad actie van ING & Unicef? Als jullie op mijn kerstgroet klikken via deze link (of op de afbeelding hierbeneden), dan maakt ING per EUR 0,01 per afgelegde 10 kilometer over aan Unicef! Doen dus en doe vooral ook zelf mee met de actie, zo helpen we kinderen in Zambia naar school! www.kerstmanoppad.nl

Deel dit artikel
Back to top