Algemeen

Sunday discussion - wat is het mooiste kerstcadeau dat jij ooit hebt gekregen?

Vandaag is het alweer tweede kerstdag, kun je je voorstellen dat je morgen alweer moet werken? Of behoor jij tot de gelukkigen die lekker nog wat extra dagen vrij zijn? Geniet er maar lekker van, vandaag doen wij het ook nog een beetje rustig aan qua werk, morgen gaan we weer volop aan de slag. Hebben jullie ook al cadeautjes gekregen? Zat er nog iets leuks bij? Wat is eigenlijk het mooiste cadeau dat jullie ooit hebben gekregen voor kerstmis?

Misschien wel jouw lievelingsparfum of een mooie zelfgebreide trui van oma. Of misschien dat mooie make-up palette waar je voor aan het sparen was? Maar het kan natuurlijk ook iets heel anders zijn, misschien heb jij het rond kerstmis wel weer goed gemaakt met iemand waarmee je ruzie had? Wat was het allermooiste kerstcadeau dat jij ooit onder de boom vond?
Mijn mooiste kerstcadeau kreeg ik op tweede kerstdag 2003, vandaag precies 8 jaar geleden toen onze zoon Sem geboren werd. Wat een bijzondere dag was het! Sem was behoorlijk eigenwijs en was er twee weken na de uitgerekende datum nog niet, maar op tweede kerstdag vond hij het toch tijd om te komen, wat een feest.

Sem 1 dag oud
Ons etentje van die dag liep dus een beetje in de soep, maar dat hebben we de dag erna gewoon overgedaan, met een kleine jongen van nog geen 24 uur uit in de box naast de tafel. Wat kan er veel gebeuren in 24 uur.

Sem ongeveer 6 maanden oud
Mijn (nou ja, onze) kanjer is vandaag dus acht jaar geworden en dat vieren we natuurlijk met de hele familie. Sem heeft zijn cadeau gisteren al gekregen, het was de perfecte dag om samen met papa de hele dag te spelen op zijn nieuwe WII. Grote zus Bo had ook een WII, maar ja, daar mag hij ook niet altijd bij op de kamer spelen, jullie weten vast hoe dat gaat bij grote puberzussen! Maar het zal vast niet bij dit  cadeautje blijven, Sem wordt vandaag vast opnieuw heerlijk verwend door alle oma''s, opa''s, tantes, ooms, neefs en nichten......en wij doen gewoon gezellig mee!

Sem in oktober 2011 in Disney World
Sem is dus zeker mijn mooiste kerstcadeau, wat is de jouwe? Oh ja, misschien lag er onder jouw boom wel een cadeautje waar jij niet zo heel blij mee bent (verkeerde parfum, de kleur lippenstift staat niet, je hebt die nagellak al)? Misschien kun je het wel ruilen met een van onze lezers, maak dus zeker gebruik van deze kans en laat een comment achter.
Deel dit artikel
Back to top