Inspiratie & Tutorials

Interactief: Goede beauty-voornemens!

Zo aan het einde van het jaar vliegen mij de goede voornemens weer om de oren. Nu moet ik jullie eerlijk bekennen dat ik op beautygebied niet zo heel veel voornemens heb, of.. tja ik zou eens kunnen proberen mijn beautystash beter te organiseren, of misschien moet ik zeggen; netjes te houden. Een paar keer per jaar ruim ik mijn kasten op, maar na een paar weken al is het weer een chaos en kan ik producten niet meer vinden..

De komende periode willen wij jullie graag op weg helpen bij het in tact houden van de goede beauty voornemens. Zijn jouw nagels een ramp en wil je nu echt eens aan de slag om ze in 2012 te laten groeien en stralen als nooit van tevoren? Wij gaan jou de juiste tips geven. Ben je al jaren aan het zoeken naar de juiste foundation, heb je de juiste gezicht reiniger nog niet gevonden of ga je nog steeds zonder spf de deur uit? Maak je geen zorgen, want het komt allemaal goed.
Binnenkort publiceren wij een aantal artikelen waarin wij jullie gaan informeren over de basisprincipes in combinatie met tips & tricks. Soms zullen we dat doen met als middelpunt een aantal van onze favoriete producten, andere keren zullen we het houden bij aanraders en een duidelijke uitleg.

Kortom: Wil jij nooit meer bladderende nagellak, wekelijks een haarmaskertje aanbrengen maar weet niet waar je moet beginnen qua producten, altijd al groene producten willen proberen maar geen idee waar je moet beginnen? Wij gaan jullie daarbij helpen!

Natuurlijk hebben wij zelf een heleboel ideetjes maar jullie input is natuurlijk onmisbaar. Laat daarom hieronder een reactie achter waarin jij aangeeft wat er in jouw beautyroutine, producten of beautyproblemen echt even aangepakt moet worden! Wie weet verschijnt er dan wel een artikel waarin jouw comment wordt gebruikt als onderwerp!

Deel dit artikel
Back to top