Nieuws

Verslag workshop Make-Up Studio met onze lezeressen

Hebben jullie vanmiddag de video-impressie van de mooie winkel van Make-Up studio al gezien? Dan ben je misschien ook wel nieuwsgierig naar de workshop die wij tijdens een zondagochtend hebben bijgewoond in de speciale workshop ruimte achter in de winkel? Zes van onze lezeressen waren al in de vroege ochtend aanwezig in Amstelveen en hadden er veel zin in! 

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar van Make-Up Studio die duidelijk heel trots is op zijn winkel, terecht natuurlijk want de winkel is echt on-Nederlands mooi en uitgebreid. Ik denk dat dit echt een walhalla is als je een echte make-up fan bent, je vindt er werkelijk van alles. Of je nu op zoek bent naar een mooi oogschaduwpalette, gezichtsverzorging, make-upkwasten, lipsticks, nagellak, beautycases, handige make-up spiegels en opbergsystemen, je zult het hier zeer waarschijnlijk wel vinden.

De workshop werd deze ochtend verzorgd door Angela van Eck, die je misschien wel kent van haar column in Beau Monde of van haar bedrijf Studio Bellezza. Een lieve dame die haar kennis deze ochtend zeker heeft overgebracht aan de 6 workshop deelnemers.

Tijdens de workshop werden er uiteraard producten gebruikt van Make-Up Studi. De deelnemers Tamara, Daphne, Anita, Rizwana, Roxanne en Deborah verwijderden eerst hun make-up met de Hydrating creamy cleanser. Daarna werd een dagcreme opgebracht en een make-up base, die zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten gedurende de dag.

Na het aanbrengen van een basis (foundation, concealer en matterende poeder) was het tijd voor kleur. Angela had een selectie producten neergezet omdat er zoveel keuze is in de winkel, dat alleen het kiezen veel tijd zou kosten, zonde van de workshoptijd. Iedereen noteerde netjes de door hun gebruikte producten op de speciale overzichten, handig als ze de producten later nog eens wilde aanschaffen.

Alle zes deelnemers waren heel serieus en luisterden goed naar de aanwijzingen en tips van Angela. Natuurlijk hadden ze zelf ook nog wel wat vragen, waardoor Angela het behoorlijk druk had. Natuurlijk zijn Wendy en ik ook even bijgesprongen, is ook wel zo gezellig!
Wat een prachtige lezeressen hebben wij toch, het valt  mij bij iedere workshop of VIP shop avond weer op, jullie zijn stuk voor stuk plaatjes! Fijn hoor, want dat fotografeert wel heerl lekker. Na de workshop zagen de deelnemers er natuurlijk nog mooier uit, kijk hieronder eens naar de prachtige lipstick van Deborah!Daphne heeft over een tijdje een gala en was benieuwd hoe ze een feestelijk en toch bescheiden look zou kunnen maken. De combinatie van grijs en blauw laat haar ogen mooi spreken en ze zou het nog wat kunnen oppimpen met wat extra glitters of glans. We hadden trouwens wel een klein probleempje met de kwasten, we konden in de kit geen blending kwast vinden.....toen moesten we dus wat improviseren, maar het is uiteindelijk gelukt.

Rizwana is al behoorlijk bedreven in het aanbrengen van make-up, haar look was dan ook prachtig! De smaragdgroene oogschaduws en glitters stonden haar heel goed. het aanbrengen ging trouwens goed met een sponsapplicator, zo druk je de glitters als het ware op het oog. Zorg wel voor een goede basis, want dat werd tijdens de workshop niet gedaan en dat is best zonde van de look. Je wilt niet dat de oogschaduw er later op de dag in lijntjes op zit....

De foto hieronder is gemaakt via de spiegel, vandaar de vlekjes, die zitten dus niet op Rizwana''s huid of kleding.

Natuurlijk wilden wij ook wel even met onze lezeressen op de foto, die kans laten we niet aan ons voorbij gaan. We vinden het altijd super om lezeressen te ontmoeten!

Deborah, Wendy en Daphne
Deborah, Debbie en Rizwana
Debbie & Daphne
Wendy heeft geen workshop nodig!

Inmiddels ben ik behoorlijk verliefd op dit onderstaande werkstation, dat zou ik toch wel erg graag in mijn make-up kamer willen hebben staan. De belichting is werkelijk prachtig en zou perfect zijn om filmpjes op te nemen! 
In de winkel van Make-Up Studio kan iedereen terecht voor make-up advies en workshops, er zijn heel veel mogelijkheden. Informeer zeker eens bij een make-up artiest als je in de winkel bent of neem telefonisch contact op met de winkel. Je kunt in de winkel ook jouw make-up & haar laten verzorgen als je een feestje of bruiloft hebt, hieronder de prijslijst.

Je vindt de winkel hier:
Make-up Studio Brand Store
Winkelcentrum Binnenhof 26
1181 ZH Amstelveen
tel. 020 - 640 39 91


Is het ook iets voor jou om zo''n workshop bij te wonen? We organiseren regelmatig dit soort events met onze lezers, hou dit dus zeker in de gaten en wie weet zien wij je volgende keer ook een keer!

Deel dit artikel
Back to top