Reviews

Best of 2011 : onze favoriete bad & body producten

Vandaag en morgen zullen we jullie de laatste artikelen laten zien in de "favorieten 2011" reeks. Hoe fijn het ook is om even terug te kijken naar vorig jaar, de nieuwe producten staan alweer te trappelen van ongeduld en dus gaan we daar maar heel snel mee aan de slag! vandaag hebben wij voor jullie onze favoriete bad & body producten van het afgelopen jaar, producten die veelal alk verschillende keren opnieuw gekocht zijn door ons. Misschien zijn het nog leuke tips voor jullie?

Debbie:

  • Diptyque Body oil EUR 45,00 - een heerlijke, lichte huidolie die zalig naar jasmijn ruikt. Het hydrateert en voedt de huid heel goed, maakt deze licht vettig en trekt bijzonder snel in. Ik ben normaal geen echte grote fan van huidolie, maar deze heeft dit jaar mijn hart gestolen (www.skins.nl)
  • Kiehl''s Creme de corps whipped body butter EUR 42,00 - dit is een echte holy grail aan het worden, de romige pudding voedt mijn huid bijzonder goed en laat een zalige comfortgeur achter. Zoet? Ja! maar wel onweerstaanbaar lekker! (www.kiehls.nl)
  • LUSH The comforter bubble bar slice EUR 6,95 - natuurlijk is dit geen nieuw product van Lush, maar als je na vijf jaar nog steeds het liefst in bad gaat met deze naar bessen ruikende bubble bar slice, dan hoor je toch echt tot de favorieten van het afgelopen jaar! (www.lush.nl)
  • Tom Ford Neroli Portofino body scrub - jullie weten inmiddels dat ik fan ben van Tom Ford? Dan is dit vast geen verrassing, een heerlijke body scrub met de fijne, mediterrane geur van neroli, kruidig en toch fris. Ik scrub mijn lijf zeker 3 keer per week en de laatste maanden is dit mijn absolute favoriet, nu de parfum nog kopen! (www.parfuma.com)
  • The Body Shop Deep sleep soothing shower cream EUR 10,00 - ik douche 9 van de 10 keer in de avond en aangezien ik meestal wel tot 11 uur aan het werk ben, kan ik wel wat ontspanning gebruiken. De Deep sleep lijn van The Body shop werkt echt ontspannend en ruikt heerlijk naar lavendel, maar dan wel de zachte versie ervan. De pillow & body mist is trouwens ook geweldig, zeker als je een nachtje moeilijk in slaap komt. (www.thebodyshop.nl)
  • Gamila Secret EUR 29,95 (dit keer in de rozenversie) - al jarenlang liggen er bij iedere wastafel in ons huis Gamila''s, het is officieel geen zeep, doordat er zoveel natuurlijke ingrediënten in zitten, maar natuurlijk gebruiken wij het wel als zeep. Heerlijk om handen mee te wassen, maar eventueel ook geschikt voor gezicht en lichaam, ook te gebruiken als scheerzeep. Deze versie heeft een lichte rozengeur, maar de lavendel en originele geur zijn ook heel fijn. (www.gamilla.com)
  • Aveda Calming body cleanser EUR 17,00 - een fijne, natuurlijke body wash die ook kalmeert en ontspant, ik ben zeker ook gek op de producten van het groene merk Aveda, jammer dat het niet was beter verkrijgbaar is, dit merk zou je zeker op meer plaatsen moeten kunnen vinden. (www.dayspa-webshop.nl)
  • La Mer The Body Refiner EUR 115,00 - een vreselijk dure bodyscrub, maar ik heb het ervoor over, zeker als je na gebruik rondloopt met een vleugje diamantpoeder op jouw huid! Wat een leuk effect geeft dat! Toch is de bodyscrub zelf vooral erg lekker, mild, niet te grof met een frisse geur die "sauna-achtig" aandoet. Ik gebruik deze echt alweer een aantal jaar en blijf er toch telkens bij terugkomen, #verslaafd (www.parfuma.com)
  • Nivea Sensitive & Pure deodorant - ik ben niet lastig met deodorant, maar toch heb ik weleens slechte ervaringen met deo''s (witte aanslag, plakkerig, vreselijke overheersende geuren etc), maar zeker niet met de deo''s van Nivea. Mijn favorieten zijn de Sensitive & Pure en de Black & White.
  • Dior Bronze voile de monoi tan enhancer - alleen al om de heerlijke tropische geur van de Dior Bronze producten zou je deze het hele jaar willen blijven gebruiken, zeker als het een saaie regenachtige, koude dag als vandaag is. Deze handige spray met SPF10 is vooral prettig als je al gebruind bent en niet snel verbrand, net zoals ik! Lucky me!
  • OPI Avoplex hi-intensity hand & nail cream - heerlijke handcreme, maar daar vertelt Wendy hieronder meer over, we zijn beide fan!

Wendy:

Eerlijk is eerlijk: ik ben niet zo heel erg trouw in het gebruik van bath- & bodyproducten. Er is zoveel lekkers! Toch heb ik besloten een top drie samen te stellen met op nummer één de Lush Ro''s Argan Body Conditioner (EUR 29,95 - 225g). Waarom? Omdat ik mijn potje binnen een maand heb opgebruikt. Ro’s is een conditioner voor je lichaam en bevat ingrediënten die de huid voeden zoals Arganolie en Vitamine E. Je gebruikt het product na het wassen, net zoals na het wassen van jouw haren. Even afspoelen en je kunt de rest van de dag genieten van een zacht lichaam en een heerlijke geur.

Nummer twee is stiekem een favoriet van mijn dochter Eden. De Maison Boo Body Wash in de aardbeienvariant (EUR 7,95 - 200 ml) is vrij van SLS/SLES, parabenen, agressieve chemicaliën en synthetische geurstoffen. De geur is heerlijk en doet echt denken aan een zomer vol zoete aardbeitjes die lekker lang in het zonnetje hebben doorgebracht! Waarom deze showergel in mijn favorieten staat? Ik word er zo gelukkig van wanneer dochterlief na een badder of douche sessie tegen mij aan kruipt om dan die fantastische geur te ruiken! Daarnaast droogt het product de huid van Eden niet uit en staat ‘haar’ tube zo gezellig in de badkamer!

Ik ben overigens wel trouw aan mijn favoriete handcrème! Een van de producten die zich in mijn tas (en op mijn bureau) bevinden is de intensief voedende OPI Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream (EUR 12,95 – 50 ml). Deze zorgt voor een optimale verzorging van droge handen. De geur is lekker fris en licht fruitig  en de structuur is licht. De crème trekt lekker snel in de huid, is zeer voedend en zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. Mijn 2e tube is alweer bijna leeg, dus het wordt tijd om een nieuwe aan te schaffen. Holy grail!

Morgen het laatste artikel in onze favoriete producten reeks van 2011, hebben jullie de andere artikelen ook al gezien? Kunnen jullie het ook een beetje eens zijn met onze favorieten van het afgelopen jaar?

Deel dit artikel
Back to top