Nagel & Handen

Teaser - nagellakcollecties voor 2012

Ook in 2012 zullen er weer een heleboel nieuwe, mooie en spectaculaire nagellakcollecties verschijnen. Vooral China Glaze is al behoorlijk royaal geweest in het verschaffen van collectie-informatie maar ook OPI, Essie en een aantal andere merken hebben al een tipje van de sluier opgelicht.

Vandaag hebben wij speciaal voor jullie een kleine teaser gemaakt waarin we aan aantal (niet allemaal) nagellakcollecties die in 2012 zullen verschijnen even voorbij laten komen. Op deze manier hebben jullie een mooi overzichtje die je goed kunt gebruiken om jouw voorlopige wishlist samen stellen.


Op 7 januari 2012 zal de MAC & Gareth Pugh collectie in Nederland te koop zijn, uitsluitend in de PRO store aan de Heiligeweg in Amsterdam. De nagellakjes zijn behoorlijk aan de prijs (EUR 26,50) maar zien er wel prachtig uit en zijn behoorlijk gelimiteerd. Van links naar rechts zie je Inert, Ascension en Hyper.

Onder de Gareth Pugh lakjes zien jullie een voorproefje van de Essie lentecollectie 2012. De kleuren: A Crewed Interest, Navigate Her, To Buy Or Not To Buy, Olé Caliente, Orange, It’s Obvious en Tour De Finance zijn eigenlijk allemaal bijzonder mooi, met wat mij persoonlijk betreft een uitschieter naar de groene variant.
De Catrice Hidden World limited collectie zal in het begin van 2012 verschijnen en bevat drie Ultimate nail lacquers (EUR 2,49) in de kleuren 01 White and seek, 02 Walk on air en 03 Wood you follow me?

Ook Essence brengt in januari 2012 een nieuwe collectie uit die de naam Crystalliced draagt. Op de Beautyscene redactie liggen al een aantal producten uit deze collectie te wachten om te verschijnen in een artikel dus stay tuned. De kleuren (EUR 1,79) die zullen verschijnen zijn: 01 It''s a snow-woman''s world, 02 Ice crystals on my window, 03 Iced age reloaded, 04 Ice eyes baby en 05 Frosted champaign.

De nagellakken uit de OPI Nicki Minaj collectie zullen vanaf februari 2012 bij de Nederlandse verkooppunten van OPI te vinden zijn. Nieuwsgierig naar de kleurtjes? Hierbij zet ik ze nog even voor jullie op een rijtje: Metallic 4 Life, Fly, Save Me, Did It On Em, Super Bass Shatter en Pink Friday.

Natuurlijk mogen wij de OPI Holland collectie niet vergeten! De afbeeldingen zie je verderop in dit artikel. Deze zal vanaf februari 2012 bij de Nederlandse verkooppunten van OPI te vinden zijn. I Don''t Give a Rotterdam is een grote must have en ook Thanks a WindMillion is geweldig!

In maart 2012 zal de China Glaze Colours from the Capitol collectie verschijnen die geïnspireerd is op de film: The Hunger Games. Zoals jullie op de onderstaande afbeelding kunnen zien zal de collectie twaalf uiteenlopende kleuren bevatten waaronder een flakie variant.

De Essie Resort 2012 collectie draagt dit jaar de naam: Sure Shot. Deze collectie bevat vier kleurtjes die allemaal behoorlijk goed met elkaar matchen: Pink-A-Boo, Sure Shot, She''s Picture Perfect en No More Film. Zo op het eerste gezicht word ik nog niet zo heel warm van de kleurtjes maar wie weet brengt het lente zonnetje daar wel verandering in!

In maart 2012 zullen in Nederland de magnetische lakjes van China Glaze verkrijgbaar zijn: De China Glaze Magnetics lakjes. Daarnaast  zien jullie op de afbeelding een drietal nagellakken waar de Beautyscene redactie behoorlijk vrolijk wordt. Chanel April, May en June zullen verschijnen in de Chanel lente van 2012 (ik heb ze al gespot op de website van Nordstrom, in Nederland komen ze rond half januari 2012 in de winkels, reserveer vast jouw favoriet!) en ik kan jullie een ding verklappen: Ze staan allemaal op mijn wishlist!

In het voorjaar van 2012 zal de China Glaze Prismatic collectie verschijnen. Deze bevat zes nagellakjes: Polarized, Liquid Crystal, Ray Diant, Prism, Optical Illusion en Full Spectrum. Ook zullen rond die periode de Glitter Crackle nagellakjes verschijnen en de Electropop collectie. Deze laatste collectie bevat in totaal twaalf varianten waaronder een transparante nagellak vol vrolijke glitters.

In de zomer van 2012 zal China Glaze de Summer neon collectie uitbrengen, deze keer met twaalf kleurtjes die nagen dragen zoals Love''s a beach, Ride the Waves, Sun-Kissed en Flirty Tankini. In juni zullen wij met z’n allen worden verwend met de China Glaze On Safari collectie. Deze bevat twaalf kleurtjes waarvan vooral de blauw-groene Exotic Encounter en de bleek groene Elephant Walk opvallen.

Nog niet genoeg nagellakcollecties gezien? Dan hebben wij goed nieuws want er verschijnen vrijwel wekelijks artikelen op onze website waarin wij jullie informeren over de nieuwste kleurtjes en trends. Hebben jullie na het lezen van dit artikel nog kleurtjes op jullie wishlist geplaatst?

Deel dit artikel
Back to top