Algemeen

Armani/Prive les eaux - Cedre Olympe

Op 21 juni zetten we alle vaders van Nederland weer in het zonnetje, want dan is het vaderdag! Op Lushious Beauty vind je vanaf vandaag de leukste, lekkerste en mooiste tips voor een vaderdagkado. Wil je jouw vader of jouw partner eens goed verwennen, dan moet je zeker deze geweldige unieke geur van Armani Prive eens gaan proberen.....lees verder voor alle informatie over dit bijzondere parfum. Iedereen kent de parfums van Armani wel, die zijn favoriet bij veel vrouwen en mannen (inclusief de mijne), maar wisten jullie dat Armani ook een meer exclusieve lijn parfums heeft? Deze parfums worden uitgebracht onder het label Armani Prive en zijn in Nederland uitsluitend te koop bij Parfumerie Douglas aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Les Eaux van Armani Prive zijn 4 uniseks geuren (kun je ze zelf ook nog eens gebruiken!):

  • Vétiver babylone
  • Rose alexandrie
  • Oranger alhambra
  • Cèdre olympe

De Cedre Olympe is de nieuwste toevoeging aan deze exclusieve lijn parfums, die een zeer mediterraan karakter heeft. Je ruikt de cederbomen zoals die in Griekenland en Italië staan en dit is gecombineerd met andere heerlijke ingrediënten zoals sinaasappel, bergamot en citroenbladeren. De basis van de geur is wat steviger door de toevoeging van wierook, tonkaboon en diverse mediterane kruiden. Klinkt heerlijk en doet denken aan een vakantie in een heerlijk Grieks of Italiaans huis met een heerlijk diner in een mooie tuin.

Les Eaux van Armani Privé zijn uitsluitend te koop bij Parfumerie Douglas aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, de adviesprijs voor een flacon van 100 ml. is EUR 112,28. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top