Nieuws

Review : Mac Hello Kitty brush set

Merk : M.a.c. Product : Hello Kitty Brush set Prijs : EUR 49,50 (indicatie) Cijfer : 6 (van 10)   Zoals jullie misschien wel gezien hebben, kreeg ik deze week alvast wat Mac hello Kitty spulletjes binnen waaronder de brushset. Een schattige stevige brushholder (soort beker) met daarbij 3 brushes, de 187 SE (special edition), de 109SE en de 239SE. De kwaliteit van de meeste brushsets zijn wel beduidend minder goed dan die van de normale full-size brushes. Maar dat kan natuurlijk ook bijna niet anders gezien het grote verschil in prijs. Maar deze set springt er niet bepaald gunstig uit, in vergelijking met andere brushsets....jammer genoeg! De kwasten zijn heel simpel helemaal zwart van kleur met alleen de woorden "hello kitty" er in roze op. De brushholder is wel erg cute, dus daarvoor alleen al zou ik de hele set kopen! Ik heb al eerste de 187 brush getest en die is de minste van de 3 kwasten, hij zag er in eerste instantie al een beetje raar uit, met veel van de witte lange haren aan de buitenkant. Maar nu dat ik hem gewassen heb ziet hij er misschien nog wel vreemder uit omdat de zwarte verf heel erg heeft afgegeven op de witte haren, hij is dus een beetje grijzig geworden.....De haren zijn ook heel erg slap en zodra je de brush neerlegt zakt hij helemaal in.... Even een paar foto''s om wat brushes te vergelijken...   De 239SE brush is op zich wel ok, de haren zijn wat stugger en dikker dan de full size 239 maar daar is wel mee te leven. Ik heb wel gemerkt dat het erg veel uitmaakt dat de kwast nu gewassen is, daarvoor voelde hij echt prikkelig aan.  De 109 brush is redelijk van kwaliteit, gisteren was ik heel erg geschrokken omdat hij wel erg stug aanvoelde, maar na een wasbeurt valt het wel mee. De haren zijn toch wat minder soepel dan van een full size, maar er is mee te werken. Het is trouwens wel een moeilijke maat brush, ik vind hem voor poederblush echt te klein en gebruik hem zelf alleen om een cremeblush aan te brengen of te verdelen, ik snap niet zo goed waarom ze deze in de brushset hebben opgenomen???

 
Wat is nu mijn eindconclusie over deze brushset? Ik vind de brushset niet echt geweldig van kwaliteit, maar slecht is hij zeker niet. De brushholder is gewoon heel erg leuk en ook erg handig voor andere kwasten, potloden, shadesticks enz. in te zetten, alleen daarvoor zou ik hem al gekocht hebben.
Dus ik zeg....ren allemaal op 2 maart naar de Mac store in Amsterdam en koop er 1, want ik ben bang dat ze erg snel weg zullen zijn, in de U.S.A. was dit ook het eerste product dat uitverkocht was van de Hello Kitty collectie.
Maar....ben je van plan veel geld voor de brushset te betalen op Ebay? Of wil je zelfs de kwasten los kopen? Dan zou ik er nog maar eens goed over nadenken, want vooral de 187SE is niet echt een aanrader om los te kopen, zeker niet voor teveel geld, dan kun je beter op zoek gaan naar andere losse 187''s uit andere brushsets. (maar pas wel op voor fake''s, daarover komt binnenkort nog een artikel)
 
Deel dit artikel
Back to top