Algemeen

Rituals - fijne vaderdag kado's

Rituals is een hele leuke winkelketen, die bij uitstek geschikt is om orginele en lekkere kadootjes te vinden! Je vind er niet alleen verzorgingsproducten maar ook andere fijne producten zoals heerlijke thee en geweldige geurkaarsen, neem zeker eens een kijkje in 1 van de fijne winkels. Ook voor vaderdag hebben ze fijne spulletjes om kado te doen aan jouw vader of partner, lees verder voor informatie en een review.... Als eerste denk je natuurlijk aan een fijn kadopakket, altijd handig om verschillende producten te kunnen uitproberen, de verpakkingen zijn dan wel niet full-size maar zeker in de vakantietijd is dat alleen maar extra handig! Rituals heeft 2 kado pakketten speciaal voor mannen: Men''s Collection EUR 34,90 Hierin vind je de volgende producten : Samurai Secret scheergel, Himalaya Mist doucheschuim, Hammam shampoo, Cool deodorant spray en gezichtsscrub voor mannen, natuurlijk is dit verpakt in een luxe kadoverpakking.

Men''s Essentials EUR 22,90

Hierin vind je de volgende producten : Cool deodorant, Himalaya Mist douche foam en Hammam shampoo, ook deze producten zijn leuk verpakt.

Ik heb mijn man weer overgehaald om 2 producten uit te testen en zijn mening te geven, dit zijn de producten en zijn ervaringen: Samurai Secret Moisturizing 2 in 1 shaving cream 75 ml EUR 8,95 Dit is een scheercreme en aftershave balsem in 1, wel zo handig want mannen hebben meestal niet zoveel met allerlei verschillende tubetjes in hun badkamerkast (tenminste de mijne niet). De creme is lekker dik en romig, blijft goed op de huid zitten nadat hij is aangebracht. Tijdens het scheren moet je het mesje goed afspoelen met heet water, anders verstopt het mesje door de romige creme. Na het afspoelen voelde zijn huid goed aan, de creme kun je daarna dus ook nog licht aanbrengen maar dat is een beetje lastig omdat de creme dus zo dik is, maar het is wel mogelijk. De tube is niet zo groot en je gebruikt best veel, dus doe je niet heel lang met de tube. De geur van Gember & Basilicum is vrij aanwezig en blijft lang hangen, voor mijn man is de geur iets te overweldigend, maar dat blijft iets persoonlijks natuurlijk. Hij was tevreden over het product!

Face Nr.2 gentle face scrub 75 ml EUR 10,90

Deze scrub is een dunne, blauwe gel met goed zichtbare scrubdeeltjes. De scrub heeft hij gebruikt voor het scheren, hierdoor is het makkelijker om je goed glad te scheren. Eerst vond hij het maar onzin, maar nadat hij het gebruikt had was hij toch overtuigd, het resultaat is gladder en er is minder kans op ingegroeide haartjes. De scrub is vrij stevig, maar absoluut niet irriterend, je hebt zo wel het gevoel dat het werkt. Na gebruik voelt de huid echt zachter aan en ziet er fris uit! Gebruikt jouw vader of partner nog geen gezichtsscrub, dan is dit zeker een leuk kado om te kopen voor deze vaderdag, tenslotte moet iedere vader zich scheren en komt dit product echt van pas, hij zal zeker enthousiast zijn!

Kortom, het zijn fijne producten voor een zeer redelijke prijs! En dat is natuurlijk meegenomen als je niet zoveel geld wilt uitgeven aan een vaderdagkado en toch met iets verrassend op de proppen wilt komen! Neem dus een kijkje in een van de vele Rituals winkels (hier vind je de adressen), de Rituals webshop of bij de diverse andere verkoopunten van Rituals producten. Bijdrage van Lushious Babe met veel dank aan mijn stoere man!

Deel dit artikel
Back to top