Inspiratie & Tutorials

Look met Bobbi Brown Party eye palette & MAC peachy op lippen en wangen

Vandaag weer eens tijd voor een look met een paar van mijn favorieten producten van de afgelopen tijd. Bobbi Brown is ook een van mijn favoriete merken en vooral hun feestdagencollecties zijn altijd om van te smullen. Dit jaar heb ik het Hot Party eye palette in huis gehaald omdat het gewoon een mooi, altijd goed palette is, geschikt voor een mooie dagelijkse look! Misschien niet zo spectaculair, maar wel mooi en bruikbaar.

 Natuurlijk heb ik nog meer producten gebruikt voor deze look, ik zal ze even op een rijtje zetten:

Peachy blosjes zijn altijd goed!
Met dichte ogen kun je het misschien nog net even beter zien

Ik ben trouwens de afgelopen weken behoorlijk fan geworden van de fantastische Clinique Laser Focus foundation, vooral de combinatie met het Clinique Laser Focus serum zorgt voor een heel gezond uitziende huid. Ik wissel natuurlijk weleens tussen producten (dat krijg je als je aardig wat "moet" testen), maar het is opvallend wat voor een gezonde kleur & glow ik krijg na het gebruiken van het Laser Focus serum. Dit serum pakt alle problemen aan die een laser ook zou doen, zo vermindert het pigmentvlekken, vergrote poriën en fijne lijntjes en zorgt het dus voor een gezonde blos op mijn wangen (of is dat toch de Peachykeen blush).

MAC, Bobbi Brown & Clinique worden natuurlijk o.a. verkocht bij De Bijenkorf, sinds vorige week kunnen we zowel MAC als Clinique ook online shoppen!


Willen jullie meer weten over de producten in de vorm van een "echte" review, laat het zeker even weten! Wat vinden jullie van de look, geschikt voor overdag toch?

Deel dit artikel
Back to top