Blogs & Editorial

Goodbye 2011 & hello 2012!

Het is net even voor middernacht op 31 december 2011, we staan met zijn allen op de drempel van een nieuw jaar. Waarschijnlijk zitten jullie gezellig met vrienden en familie lekker thuis of ben je op een gezellig, flitsend oud & nieuw feestje, maar wat je ook aan doen bent, geniet ervan! Wij willen je in elk geval nog een gezellige avond wensen en natuurlijk wensen we je ook vast een heel gelukkig nieuwjaar!

We hebben als redactie van Beautyscene een bijzonder en spannend jaar achter de rug, natuurlijk was de overgang van LushiousBeauty naar Beautyscene in april een behoorlijk hoogtepunt! We zijn er heel trots op en erg blij mee dat de overgang zo goed en fijn is verlopen. In 2012 gaan we natuurlijk door met het opbouwen van Beautyscene en we hebben al veel plannen gemaakt om het voor jullie lezers nog leuker te maken. 

Vandaag, op de laatste dag van 2011, willen wij jullie dan ook heel erg bedanken voor jullie steun, jullie reacties, mailtjes, tweets en Facebook berichtjes! Zonder jullie, onze lezeressen, is er echt geen Beautyscene! En als ik dan gisteren zie dat we in 2011 3 miljoen bezoekers hebben gehad die samen 8 miljoen pagina''s hebben bekeken....dan ben ik behoorlijk trots. Dat had ik ook niet kunnen bedenken in oktober 2007 toen ik van start ging met het eerste echte beauty forum van Nederland! Trots dus!

Natuurlijk zou ik dit niet alleen kunnen, redactrice en vriendin Wendy is mijn grote steun en toeverlaat, ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen! Ze is een schat en verdient het allergrootste compliment dat er is, ze is geweldig!

Lieve lezeressen, lezers, vrienden, vriendinnen, vijanden, familie en toevallige voorbijgangers.....wij wensen jullie al het goeds toe in 2012. Laten we er met zijn allen een mooi, goed, gezond, succesvol, plezierig en leuk jaar van maken, tenslotte moeten we het echt zelf doen en dan het liefst samen met de mensen die je lief hebt!

XXX
Debbie

Oh ja, ter inspiratie nog even dit geweldig nummer van Beyoncé:

Deel dit artikel
Back to top