Blogs & Editorial

Woehoe!!!! Ik ben gewoon Twitteraar van het jaar 2011, dank zij jullie!!

Lieve lezers en Twitter volgers, ik werd vanochtend wakker gebeld door mijn moeder, die mij feliciteerde? Huh...ik had haar vannacht toch al gelukkig nieuwjaar gewenst? Waarom feliciteerde ze mij eigenlijk? "Je bent Twitteraar van het jaar geworden joh!!!" Wow...die had ik niet zien aankomen! Natuurlijk, ik was genomineerd en ik kreeg veel steun op Twitter, maar echt winnen? Dat was echt een grote verrassing! Lees even verder...

Maar het was echt zo, ik ben Twitteraar van het jaar 2011 geworden in de categorie journalist en heb o.a. Marc van der Linden "verslagen", al is het met een klein verschil. Ik ben echt wel behoorlijk trots, zeker omdat ik deze categorie heb gewonnen, ik "strijd" al jaren om serieus genomen te worden als beauty journalist! *wink*
Deze eer heb ik in elk geval in the pocket en dat heb ik allemaal te danken aan mijn volgers & lezers! Wat kan ik anders doen dan jullie van harte bedanken!! Bedankt voor alle jullie tweets, stemmen, lieve berichtjes en andere steunbetuigingen, jullie zijn geweldig! 

Binnenkort ga ik eens een extra leuke actie bedenken om jullie te bedanken, het mooiste zou zijn als ik al mijn volgers eens kan verrassen met een klein "thank you" cadeautje, maar ja...inmiddels zijn het er al bijna 5.000 dus dat wordt een beetje lastig!

Wel heb ik vandaag nog twee leuke RT & volg actie''s, zorg dat je mij op Twitter volgt en stuur dan de volgende tweets uit om kans te maken op de onderstaande prijzen:

Volg @mrsbeautyscene & RT deze tweet op 1 januari & maak kans op deze Estee Lauder Red Velvet l/s bit.ly/tqdUV0

Volg @mrsbeautyscene & RT deze tweet op 1 januari & maak kans op dit vintage MAC Heatherette palette :-) bit.ly/sjAHwM

 
De winnaars maak ik morgen op Twitter bekend! Natuurlijk hoop ik dat jullie mij ook blijven volgen op Twitter en laat zeker ook af en toe even iets van je horen, dat vind ik echt altijd leuk! Ik doe mijn best om alle mentions te beantwoorden.
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun, een leuker begin van 2012 had ik eigenlijk niet kunnen wensen!
Deel dit artikel
Back to top