Nieuws

Essence Get BIG! lashes trend edition februari 2012 & in vast assortiment lente/zomer

Essence brengt in februari 2012 3 nieuwe mascara''s uit in de trend edition met de naam Get BIG! lashes. Ben jij, net als ik, ook op zoek naar de ideale mascara die zorgt voor extreem lange, mooie en spectaculaire wimpers, dan heeft Essence er in elk geval vanaf februari 2012 3 mascara''s bij om uit te kiezen. De mascara''s worden opgenomen in het vaste Essence assortiment in de winkels van het Kruidvat, kijken jullie even mee?

De drie mascara''s zijn alledrie verschillend, maar hebben één ding gemeen, ze hebben alledrie een megaborstel! Of je met een mega borstel ook mega wimpers krijgt, ik weet het niet, maar met de Essence prijsjes kunnen we het in elk geval even gaan testen in februari.

Get BIG! volume boost mascara EUR 2,29
Een lichte formule, haartjes die niet aan elkaar plakken, diepzwarte pigmenten, de borstel bereikt alle haartjes....klinkt goed!

Get BIG !volume boost mascara waterproof EUR 2,49
Alle voordelen van de mascara hierboven, maar dan waterproof! Of je nu in een regenbui loopt, een romantische *snif* film kijkt of een bezoekje aan de sauna brengt, volgens Essence laat deze mascara je geen moment in de steek!

Get BIG! volume and curl mascara EUR 2,29
Kunnen jouw wimpers wel wat krul gebruiken (die van mij ook!), dan is een gebogen borsteltje altijd wel iets prettiger om mee te werken, dan zou dit weleens een goede optie kunnen zijn.


De drie nieuwe mascara''s worden in februari 2012 eerst uitgebracht als trend edition, daarna zullen ze in het vaste assortiment worden opgenomen. Je vindt de producten van Essence, zoals altijd, bij de winkels van het Kruidvat.

Ben jij in voor een nieuwe mascara? Waar gaat jouw voorkeur naar uit, een mega-borstel of heb je juist liever een fijn borsteltje?

Deel dit artikel
Back to top