Nieuws

Testen jullie de nieuwe Garnier Nutrisse Mousse haarkleuring met ons mee?

Samen met Ze.nl zijn wij weer op zoek naar een testpanel om het nieuwste haarkleuringsproduct van Garnier, Nutrisse Mousse, met ons te testen. Wil jij dit nieuwe jaar wel ingaan met een frisse, nieuwe haarkleur en wil jij graag de nieuwste producten uittesten? Geef jezelf dan op en wie weet ontvang jij binnenkort wel een verpakking van de Garnier Nutrisse mousse in de bus.

De kleuring in moussevorm zal bij jullie inmiddels bekend zijn, toevallig kleurde ik vorige week het haar van mijn dochter nog met een soortgelijk product, het werkte echt bijzonder fijn en praktisch.

Garnier Nutrisse Mousse heeft een zogenaamde ‘intelligente’ schuimtextuur. Het product begint als een mousse en verandert in een crème als het aangebracht wordt op droog haar. Zo is de kleuring nog makkelijker aan te brengen en zullen de kleurstoffen bovendien dieper inwerken. De crèmetextuur zorgt voor een verbeterde absorptie in de haarvezels dat een nog mooier kleurresultaat oplevert! Nog even de voordelen kort samengevat:

  • makkelijk en snel aanbrengen op het haar
  • verbeterde werkzaamheid van de kleuring
  • een intens kleurresultaat
  • al het haar is makkelijker bereikbaar, zelfs die lastige plekjes
  • gelijkmatige verdeling, zonder te druppen

Garnier Nutrisse Mousse zal verkrijgbaar zijn in veertien tinten. De kleuren loopt uiteen van intens zwart tot bruine nuances, warme goudtonen en de mooiste blondtinten. Garnier Nutrisse Mousse is vanaf half februari 2012 verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen in Nederland o.a. bij de filialen van Kruidvat, Etos en DA.

EDIT : inmiddels hebben we voldoende testpersonen, je kunt dus niet meer meedoen aan de test, volgende keer beter!
Test het zelf!

Wil jij Garnier Nutrisse Mousse als eerste uitproberen? Dat kan! Doe mee en vul de onderstaande vragenlijst in, voeg een foto toe en wie weet heb jij binnenkort een pakketje met Garnier Nutrisse Mousse thuis in de bus liggen!

 
Testen jullie dit keer ook weer gezellig met ons mee? We mogen maar liefst 500 dames gelukkig maken met een Garnier Nutrisse Mousse verpakking! Welke kleur heb jij gekozen?
Deel dit artikel
Back to top