Nieuws

Lancôme Vernis in love - 24 nieuwe nagellakjes

Leuk nieuws voor fans van Lancôme nagellakjes? Er zullen in februari 2012 24 nieuwe nagellakjes uitkomen, die (naar ik nu begrijp) als duo zullen worden verkocht onder de naam Vernis in love. Hippe kleuren en prachtige combinatie''s nagellak voorzien van een uniek, verbeterd (?) kwastje waardoor het lakken eenvoudiger gaat. De lakjes zullen deel uit gaan maken van het vaste assortiment, de keuze is direct enorm uitgebreid. Kijk snel verder....


De 24 lakjes zijn onderverdeeld in 3 groepen : Boudoir time (blauwe en paars/rode lakjes), Tonight is the night (bruin/zwart/grijze lakjes) en Jolis matins (neutrale/roze/beige tinten).

Boudoir timeTonight is the nightJolis matins
Naast de bovenstaande lakjes zijn er ook twee star lakjes, de Aquamarine en Rouge in love.

De 24 nieuwe Lancôme lakjes zullen vanaf half februari 2012 in de winkels liggen, ik heb een prijs doorgekregen van EUR 14,99 per stuk. Maar omdat er ook sprake van is dat de lakjes per duo worden verkocht, weet ik nog niet exact hoe het zit met de prijs? Ik heb ook nog geen informatie over de inhoud van de lakjes, daarover later meer, ik zal dit artikel aanpassen als alles duidelijk is.

Wat vinden jullie van deze lakjes? Een fijne aanvulling op het Lancôme assortiment of niet? Welke kleur vind je het leukste?

Deel dit artikel
Back to top