Blogs & Editorial

#TVOH deze week: Debbie en Wendy in de zaal!

Vanavond wordt de kwartfinal van #TVOH uitgezonden en we zijn enorm blij om te vertellen dat wij gezellig vanuit de zaal onze favorieten kunnen aanmoedigen. Over favorieten gesproken.. Gisteren waren Debbie en Wendy samen met zoontjes (het was tenslotte kerstvakantie) Valentijn en Sem op uitnodiging van Swarovski aanwezig bij een mini-concert met vier #TVOH deelnemers: Charly, Paul, Laura en Sharon.

Na afloop van het concert mochten wij samen met onze zoontjes Valentijn en Sem ook nog even richting Bijenkorf boardroom om daar de vier kanjers te ontmoeten.
Hebben jullie ons gespot op de afbeelding?
Debbie, Sem, Valentijn en Wendy samen met Paul Turner

Wij waren behoorlijk onder de indruk van de lieve Paul Turner, wat een leuke man is dat! Kijk ook even naar zijn prachtige bos krullen, die zitten altijd goed! Paul voelde zich een beetje grieperig die ochtend en daarom natuurlijk nog meer bewondering voor hem! Leuk detail was trouwens dat een van de nummers die Paul die ochtend zong Valerie (Amy Winehouse) was. Dit is de grote favoriet van Valentijn. Ik geloof dat hij de blind audition van Paul (toen zong hij dit nummer ook) wel 1000 keer heeft teruggekeken. Paul heeft zijn outfit trouwens zelf samengesteld: DIY: Swarovski-shirt, schaar en wat veiligheidspelden.

Over lieve deelnemers gesproken: Laura was ook geweldig en zette de Bijenkorf op z''n kop. Daarnaast is het ook nog eens een prachtige vrouw en... ze heeft ons beloofd nog even te laten weten welke nagellakjes zij vanavond draagt. Waarschijnlijk wordt het net zoals twee weken geleden een combinatie van verschillende OPI lakjes! Volgen jullie Laura trouwens al via twitter?

Sharon droeg een prachtige sierradencombinatie van Swarovski.Deze sierraden zijn afkomstig uit de nieuwste Spring/Summer 2012 collectie van Swarovski. Ook de microfoon was afgezet met ontelbare Swarovski steentjes Pretty! 


Vanavond zullen natuurlijk ook twee andere favorieten van ons optreden. Niels en Wouter sturen ons regelmatig fotootjes waar zij opvallend vaak samen op te zien zijn. Voelen wij hier een duet aankomen? Zou wel heel leuk zijn! Wisten jullie trouwens dat Wouter afgelopen dinsdag 29 jaar is geworden? Vergeet de heren vooral niet te volgen via hun twitter accounts!

Volgende week kunnen jullie in het wekelijkse #TVOH artikel alles kunnen lezen over onze ervaringen. We hebben een date gepland met Niels en Wouter dus hopelijk volgende week nog meer kiekjes van deze twee knappe kanshebbers! Onze outfits? Daar zijn we nog niet helemaal uit. Daarover binnenkort meer!
Sleutelwoord: #matchen!

Vanavond zullen er vier talenten het #TVOH moeten verlaten. De uislag zal overigens pas zaerdag te zien zijn op televisie. Hopelijk zullen dat niet jouw favorieten zijn dus vergeet vooral niet te stemmen! Trouwens: Wij mogen een backstageverslag publiceren tijdens de repetities van de finale-show! Spannend!

Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautysceneen @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet! 
Deel dit artikel
Back to top