Nagel & Handen

NOTD: MAC Hyperion (MAC & Daphne Guinness collectie)

Sinds 31 december 2011 ligt de bijzondere Daphne Guinness collectie bij de verschillende MAC verkooppunten. Guinness staat vooral bekend om haar "skunk" coupe en meer dan bijzondere stijl. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een van de drie nagellakjes uit deze collectie.
 
De producten uit de MAC & Daphne Guinness collectie hebben een mooie koele uitstraling waarin we vooral veel paarstinten terugzien.  De collectie bevat in totaal drie nagellakjes waarvan de Hyperion variant wat mij betreft net even boven de andere lakjes uitspringt.

  • Endless Night - Pale gray pink with iridescent pearl
  • Blueblood - Deep eggplant
  • Hyperior - Light gray blue-green

Op de promoafbeeldingen vind ik de kleur groen, maar in het flesje en op mijn nagels neigt de kleur toch meer naar blauw. De nagellak heeft een crème finish en is behoorlijk koel, dit komt door het vleugje grijs dat deze tint bevat. De structuur is wat dikker dan de gemiddelde nagellak en dat vind ik altijd wel prettig. De kleur geeft een prima dekking in twee laagjes. MAC nagellakjes hebben een uistekende houdbaarheid, zeker met een goede top coat. 

Ik was vanmorgen even aan het experimenteren met nagelplaatjes en vind de combinatie zwart/Hyperion toch wel behoorlijk geslaagd. Ik moet nog even oefenen, maar wie weet maak ik binnenkort nog wel eens een how to! De wonderen zijn de wereld nog niet uit in 2012!

De MAC & Daphne Guinness collectie is al vanaf 31 december 2011 verkrijgbaar bij de MAC verkooppunten, en is bij veel van deze punten zeker nog niet uitverkocht. Ik heb de collectie helaas nog niet kunnen vinden in de online shop van DeBijenkorf.nl. De MAC Lacquers kosten EUR 12,50 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top