Nagel & Handen

Catrice Hidden World limited edition nagellakjes

De Hidden World limited edition van Catrice hebben jullie misschien wel in de winkels gezien, wij wel in elk geval! De nagellakjes heb ik stiekem toch even meegenomen om aan jullie te laten zien! Geen zorgen hoor, ik heb ze netjes afgerekend anders kon ik ze echt niet met een gerust hart laten zien. Mijn favoriet is de abrikooskleurige Walk on air, kijken jullie even mee?

v.l.n.r 01 White and seek, 02 Walk on air en 03 Wood you follow me
White and seek

is een transparante parelmoer nagellak die pas met 3 laagjes echt dekkend is, mocht je dat willen. Natuurlijk is deze ook geschikt om een andere lakje net even iets om te pimpen, maar mijn favoriet is het niet van deze drie. Dat is duidelijk de Walk on air die mij ook best doet denken aan de NARS Orgasm nagellak (kijk ook dit artikel even), prachtig zijn wel de fijne gouden "Chanel" shimmers.
De Wood you follow me is een koele bruin met fijne zilveren shimmers, de laatste twee lakjes dekken wel in twee laagjes, mits je het eerste laagje even goed laat drogen.


Leuke lakjes voor een fijne prijsje (zoals altijd maar EUR 2,49 per lakje) met een geweldig kwastje dat net even anders is dan die van de "normale" Ultimate Lacquers. Dit kwastje lijkt erg veel op het kwastje van de nagellakjes van Dior en lakt heel prettig.
Hieronder nog even een foto van de Walk on air op mijn nagels.

De Catrice Hidden World collectie kun je nu vinden bij de winkels van het Kruidvat zolang de voorraad strekt, de lakjes zijn meestal als eerste weg, dus wacht niet te lang.

Hebben jullie de lakjes al gespot en misschien zelfs al gekocht? Welke is jullie favoriet?
Deel dit artikel
Back to top