Nieuws

Hot uit IJsland - Sóley Organics

Sóley Organics streeft ernaar om pure producten te leveren ie volledig zijn geïnspireerd door de natuur. Een van de kopstukken op de productenlijst is de geneeskrachtige GRÆÐIR crème. GRÆÐIR (dit spreek je uit als krijder) betekent ''genezer'' in het IJslands. Lees snel verder voor meer informatie over de interessante producten van Sóley Organics.

De vouw achter Sóley Organics is de IJslandse actrice Sóley Elíasdóttir. Na een succesvolle carrière in de IJslandse film- en theaterwereld heeft ze het podium achter zich gelaten om een familietraditie te omarmen die zestien generaties teruggaat: het werken met geneeskrachtige eigenschappen van kruiden.
Zoals jullie weten vind ik nieuwe eco merken behoorlijk interessant en daarom heb ik mij dan ook verdiept in de producten door ze te testen voor jullie. Ik heb de Sóley cadeau set inclusief GRÆÐIR geneeskrachtige crème, eyGLÓ vocht inbrengende lotion en GRÆÐIR geneeskrachtige shampoo getest. De prijs van deze set is EUR 79,95. Je kunt er ook voor kiezen de producten individueel aan te schaffen, vandaar dat ik de prijzen ook nog even bij de productreviews plaats.

De groene GRÆÐIR Geneeskrachtige crème met wilde IJslandse kruiden (EUR 22,95 - 30 ml)is een breed toepasbare, natuurlijk geneeskrachtige crème. Dit product is meer dan effectief bij de behandeling van diverse vormen van eczeem, psoriasis, huidirritatie, brandwonden, schimmelinfecties, luieruitslag, droge huid en kleine wondjes. Dat is een mond vol: je zou dit product ook multifunctioneel kunnen noemen.
Breng de GRÆÐIR crème meerdere malen per dag ruim aan op de gevoelige delen van de huid en masseer het product in. De geur is fris en bevat onder andere kokosolie, amandelolie, bijenwas, vitamine E en wilde IJslandse kruiden. De structuur is stevig en smelt heerlijk weg op de huid. Ik ben fan en gebruik de crème graag voor mijn nagelriemen en zelfs als handcrème tijdens deze gure periode. Mijn kinderen smeren graag hun droge voetjes, daar worden ze heerlijk zacht en soepel van!

De geur van de eyGLÓ Pure hydratatie dag- en nachtcrème met teunisbloem en wilde IJslandse kruiden (EUR 42,95 - 60 ml) is fantastisch. Waarschijnlijk komt dit door de combinatievan rozenbottelolie, jasmijn en de bijzondere IJslandse kruiden. eyGLÓ (wordt uitgesproken als eekló) betekent ‘eeuwige jeugd’ in het IJslands. Tja: de eeuwige jeugd staat toch wel op mijn verlanglijstje! Deze geconcentreerde vocht inbrengende lotion is rijk aan antioxidanten die ervoor zorgen dat een droge en doffe huid verledentijd is.
Het product voelt qua structuur een beetje aan als een stevigere lotion en zal op den duur de elasticiteit van de huid en is geschikt voor ieder huidtype. Ik vind het momenteel erg prettig om een twee in een product te gebruiken met een geur die ruikt alsof ik een halve dag in het bos heb gewandeld. Mijn huid voelt goed, zacht en gehydrateerd aan.


Links: Dag- en nachtverzorging - Rechts:  Geneeskrachtige crème met wilde IJslandse kruiden

Tot slot bevat de cadeau box ook nog de bijzondere GRÆÐIR shampoo (EUR 22,95 250 ml). De shampoo kan door de hele familie worden gebruikt en is bewezen effectief tegen diverse vormen van eczeem, hoofdhuidirritaties, droge huid en psoriasis. GRÆÐIR shampoo bevat een krachtig melange van geneeskrachtige kruiden. De Etherische oliën (sinaasappel, ylang ylang, citroen, lavendel) zorgen voor een fijne geur. De shampoo geeft niet veel schuim, maar zorgt wel voor een gehydrateerde hoofdhuid en fris, schoon haar.

Sóley Organics omarmt de eenvoudige, milde en effectieve geneeskracht van IJslandse kruiden. Door de kennis van hun voorouders te combineren met moderne technologie kunnen zij betaalbare kwalitatief hoogwaardige biologische huidverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik leveren. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, veilig en milieuvriendelijk. De producten bevatten geen parabenen, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, ftalaten, propyleen glycol, mineraal-oliën, PABA, petrolatum of paraffine.

Nieuwsgierig? Je kunt natuurlijk de heerlijke fullsize producten van Sóley Organics  direct bij Biococmetica.nl bestellen maar je kunt ook Voordelig kennis maken met een aantal producten. De GRÆÐIR créme en steinEY mineraalmasker zijn verkrijgbaar in sample verpakkingen (EUR 2,95 per stuk) die ook nog eens verzonden worden via de brievenbuspost. Meer informatie vind je op www.biocosmetica.nl

Deel dit artikel
Back to top