Nieuws

The Body Shop Chocomania - chocolade addicts opgelet!

Goed nieuws voor chocolade verslaafden onder jullie! Wie weet behoor jij wel tot degenen die op 1 januari 2012 vol goede moed zijn begonnen aan een dieet? Dan staat chocolade vast op de verboden lijst? Gelukkig kunnen jullie vanaf februari zonder calorieën genieten van de Chocomania bij de winkels van The Body Shop en die producten zijn me toch lekker!!! Kijk snel verder....

 Al meer dan 3.000 jaar heeft chocolade - net als goud - een universele aantrekkingskracht, over de hele wereld is chocolade bijzonder geliefd. Ooit was het een culinair privilege van wie rijk en beroemd was, maar inmiddels is het voor niemand meer weg te denken (nou ja, tenzij je dan op dieet bent...).  De nieuwe lijn bath & bodyproducten van The Body Shop, Chocomania is precies op tijd voor Valentijnsdag, dit keer krijg je dus geen doos bonbons....maar een prachtige hart vol heerlijke Chocomania producten.

De topper van het Chocomania-assortiment is de Chocomania Body Butter (EUR 15,00 pot 200 ml), dankzij haar rijke en volle textuur. In elke pot zit een exclusieve formule van 12 Community Fair Trade-ingrediënten van over de hele wereld - en dat maakt dit de rijkste Body Butter van The Body Shop tot nu toe. De Body Butter smelt gewoon op en in de huid,belooft de droge huid 48 uur lang te verzorgen met intensieve hydratatie en heeft een zeer intens chocoladeparfum. Het zal je niet verbazen dat de geur zo heerlijk is, dat je er bijna een hapje van zou willen nemen.

Wil je liever iets lichters dan de zeer voedende body butter, dan is er ook de Chocomania body lotion in de fijne pompflacon (250 ml EUR 12,00). De Shower cream (flacon 250 ml EUR 6,00) mag natuurijk niet ontbreken in de complete chocolade beleving, je kunt je er echt van top tot teen in hullen.

De Chocomania producten hebben echt een hele warme, romige "echte" chocoladegeur, best bijzonder omdat de meeste producten met een chocoladegeur weleens wat "nep" kunnen overkomen. Niets van dat alles bij Chocomania!
De pot met Chocomania body scrub (200 ml EUR 15,00) heeft een beetje een aparte kleur, echt mooi kun je deze toch niet noemen, maar heerlijk is deze zeker wel! De scrub is lekker romig en te gebruiken onder de douche en in bad, de scrub laat geen plakkerig laagje achter, maar wel een gevoedde huid met chocoladegeur. 

De lip butter (10 ml EUR 7,00) met veel cacaoboter maakt de lijn, samen met het hartvormige zeepje (100 gram EUR 7,00 of 4 van 25 gram voor EUR 5,00 limited editions) helemaal compleet. Ga jij voor een complete Chocomania ervaring of beperk je het tot 1 of 2 producten? Lastig kiezen altijd! Gelukkig brengt The Body Shop de producten ook allemaal in een klein formaat uit, handig om even uit te proberen, maar ook leuk om te gebruiken als (klein) cadeautje! Volgens mij is het hartvormige doosje op de eerste foto ook te koop als geschenkverpakking, dat maakt echt een heerlijk cadeau voor bijv. Valentijnsdag!

Ik zou zeker de Body Butter aanraden, mede omdat maar liefst 45 % van de ingrediënten bevat die afkomstig zijn van de Fair trade projecten van The Body Shop. Met de aankoop van zo''n fijne pot maak je heel wat boeren en hun familie erg blij. Of het nu de maroelanoten uit Namibië, het suikerriet uit Paraguay, de Babassu-noten uit Brazilië of de sesamzaadjes uit Nicaragua zijn, iedere boer krijgt een eerlijke prijs! Wel zo fair natuurlijk!
De Chocomania producten zullen vanaf eind januari/begin februari 2012 te vinden zijn in de winkels van The Body Shop en natuurlijk ook in hun webshop via www.thebodyshop.nl

Ben jij ook een chocolade-fan? En hul jij je ook graag in dit soort "foody scents"? Is dit misschien een calorie-vrije vervanger voor jouw chocolade-verslaving? 

Deel dit artikel
Back to top