Nagel & Handen

Tussendoortje - NOTD Make-up Studio nummer 56

Zijn jullie inmiddels als bij de mooie Make-up Studio Brand Store in Amstelveen geweest? Niet? Dan moet je toch echt binnenkort even een dagje Amstelveen plannen. Wedden dat je bijzonder blij wordt van deze mooie make-up snoepwinkel? Vandaag laat ik jullie als ‘tussendoortje’ een van de 128 nagellakjes uit het assortiment zien!
Op de onderstaande afbeeldingen zien jullie een van de 128 nagellakkleurtjes uit het make-up Studio assortiment. Op het moment dat je de winkel binnenkomt zie je direct de nagellakken keurig op een rijtje en op kleur staan. Natuurlijk heb je direct geen idee meer welke kleurvariant je moet kiezen, want ze zijn bijna allemaal wonderschoon.
Een heel klein minpuntje vind ik persoonlijk dat de nagellakken geen kleurnaam hebben maar een kleurnummer. Klein detail natuurlijk, maar ik heb altijd het idee dat je een naam makkelijker kunt onthouden.  Deze nagellak draagt nummer 56.
De midden groene nagellak bevat een klein vleugje goud en heeft naast een lichte metallic uitstraling ook een gouden microglitter. De nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en droogt verbazingwekkend snel. De houdbaarheid is prima, alhoewel ik je wel aanraad om een top coat te gebruiken om deze te verlengen.

Het is natuurlijk het leukste om zelf even te gaan kijken in de winkel, maar als je daar nog geen tijd voor hebt kun je even naar het onderstaande filmpje kijken dat Debbie onlangs heeft gemaakt. Op deze manier krijg je een mooie indruk van de winkel. Binnenkort kunnen jullie trouwens ook online shoppen in de Make-up Studio webshop, we houden jullie op de hoogte!


De nagellakjes van Make-up Studio kosten EUR 12,90 per stuk en bevatten 12 ml nagellak. Even ter vergelijking: De Chanel nagellakjes hebben een inhoud van 13 ml, die van Dior 10 ml en de nagellakken van China Glaze 14 ml.

Make-up Studio Brand Store
Winkelcentrum Binnenhof 26
1181 ZH Amstelveen
tel. 020 - 640 39 91

Deel dit artikel
Back to top