Algemeen

Lab Series Skincare for men - vaderdagtip!

Lab Series for Men Skincare heeft een zeer uitgebreid gamma aan producten, van scheergel tot bodywash, van oogcreme tot shampoo, je vind er echt alles wat de moderne, veeleisende man nodig heeft om zich goed te verzorgen. Lab Series was één van de eerste merken dat zich specifiek richt op de man, hierdoor heeft een groot aandeel in de markt verovert. Recent hebben zij weer 2 heerlijke nieuwe producten uitgebracht waarover je meer leest in dit artikel........ De producten van Lab Series zijn een aanrader voor elke man, de producten zien er goed en professioneel uit, werken zoals ze beloven, hebben een prettige geur en zijn echt speciaal bedoeld voor de man! Neem dus geen douchegel of shampoo meer van vrouwlief maar gebruik lekker jouw eigen spulletjes! Haha...is voor ons vrouwen ook wel zo prettig, want voor je het weet maken ze jouw shampoo of douchegel op, om maar niet te spreken over jouw dure dagcreme! De twee nieuwe producten zijn een mooie aanvulling op het reeds bestaande assortiment producten, het zijn de Active Body wash en de Active Hand cream. Beide producten bevatten mineraalrijk water dat zorgt voor een goed transport tussen de huidcellen zodat de dehydratie (uitdroging) door invloeden van buitenaf worden tegengegaan. De formule bevat elektrolyten, essentieel om de huid gehydrateerd te houden en er gezond uit te laten zien.

Active Body Wash 200 ml EUR 20,00
Dit is een verfrissende gel, geformuleerd met elektrolyten and geconcentreerde Aloë die de aanblik van de huid verfrist, voorziet van nieuwe energie en vernieuwt. Het dubbele exfoliating-systeem, met zachte scrubbolletjes van Salicylzuur, puimsteen en Carnaubawas bolletjes, bevordert een zachtere, schonere en gelijkmatigere huid. Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik, verbetert de zachtheid van de huid en geeft een schoon en verzorgd gevoel na het douchen.

Dit is volgens mijn man echt een heerlijke douchegel/bodyscrub! En ik ben het daar zeker mee eens, hij ruikt namelijk echt heerlijk en zijn huid voelt echt zachter aan dan bij gebruik van een normale douchegel. De Body wash is een transparante gel met blauwe bolletjes erin, ziet er erg leuk uit! Na het aanbrengen voel je de scrub, maar het blijft wel zacht en de Body Wash schuimt ook goed, heerlijk spul dus (die ik stiekem eigenlijk ook wel af en toe wil gebruiken...hebben ze ook zoiets voor vrouwen???)

Active Hand Cream 75 ml EUR 16,00
Met Elektrolyten gecombineerd met geconcentreerd Aloë, rehydrateert en herstelt de Active Hand Cream droge, ruwe handen. De niet-vette crème verzacht en verzorgt de huid evenals die helpt om de aanblik van donkere vlekken te minimaliseren. In klinische studies was bij 73% van de handen een directe verbetering zichtbaar. Bovendien meldde 94% van de mannen in slechts vier weken een verhoging van de zachtheid van hun handen en 80% meldde een verbetering van de conditie van hun nagelriemen.

Tja, handcreme en mannen...het blijft een lastige combinatie! Ze hebben het echt weleens nodig, zeker na het nodige kluswerk of tuinieren...maar eigenlijk willen ze er niet aan toegeven! Deze handcreme kan ze misschien toch wel overhalen, want hij heeft zeker geen nadelen, dus geen plakkerige handen of creme die niet goed intrekt, want daar hebben mannen een hekel aan (nou ja, tenminste de mijne). De Active Hand Cream is een lekkere frisse handcreme die doet wat hij beloofd, zeker een aanrader voor mannen die ruwe handen hebben!

Je vind deze producten in de grotere filialen van Douglas en ICI Paris XL, maar ook bij andere luxere parfumeriën vind je complete productlijn van Lab Series. Zoals gezegd is het gamma aan producten erg groot en vind je er zeker een goed kado voor vaderdag! Wat mij betreft gaan alle vaders van Nederland voor de heerlijke Active Body Wash! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top