Reviews

L'Oréal Paris Mega volume collagene 24 h mascara

Als ik op mijn buro weer eens een nieuwe mascara vind, dan kan ik daar toch telkens weer enthousiast over worden, tenslotte ben ik eeuwig bezig met de zoektocht naar de perfecte mascara. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze nieuwe mascara van L''Oréal Paris eindelijk zorgt voor een einde van de zoektocht, toch? Natuurlijk heb ik de nieuwe L'' Oréal Paris mega volume collagene 24 hours extra black getest, kijken jullie even mee naar mijn review?

De Mega volume collagene 24 h mascara heeft geen sprankelende, kleurige verpakking, maar is "gewoon" strak zwart met een witte opdruk. De bovenkant van de dop is gedeeltelijk transparant en dat oogt niet even iets luxer, mooi! 
L''Oréal Paris heeft voor deze mascara collageen gecombineerd met "Black booster" polymeer, hierdoor wordt het collageen vergroot en houdt het meer water vast, wel 24 uur lang. Dat houdt, simpel gezegd in, dat het volume wat deze mascara geeft ook de hele dag zichtbaar blijft.

Het borsteltje is gemaakt van "normale" borstelhaartjes en is vrij groot van formaat, maar gelukkig niet zo groot dat het weer onhandig wordt. Ik ben nooit zo''n grote fan van borsteltjes van reuzeformaat, daar lijken mijn wimpers echt niet langer door en de kans op knoeien neemt dan wel behoorlijk toe. Maar dat valt bij deze mascara zeker mee, ik heb niet gemorst met de mascara. *applaus*

De borstelhaartjes staan vrij ver van elkaar af en dat is naar mijn mening wel een nadeel, daardoor wordt de kans op spinnen-of vliegenpootjes wel groter naarmate je meer laagjes opbrengt, pas dus zeker even op als je daar niet van houdt. 
De mascara geeft inderdaad behoorlijk wat volume, maar helaas niet al te veel verlenging en dat hebben mijn wimpers nu echt wel nodig. De mascara geeft wel een fijne, diepzwarte kleur af en dat is wel heel mooi.
Op de foto''s hieronder draag ik 2 laagjes, die ik direct na elkaar heb aangebracht, ik ben daarna nog even doorgegaan met aanbrengen en na 4 laagjes opgehouden, toen werd het too much. Hou je wel van wat extra volume en dikte in de wimpers, dan kun je deze mascara wel erg goed opbouwen. De mascara wordt niet snel hard en daardoor kun je blijven opbouwen, maar don''t overdo it! Niemand houdt echt van vliegen-of spinnenpootjes, toch?

De houdbaarheid is gewoon goed, na een dagje dragen zit de mascara nog steeds prima op zijn plaats, ik heb geen last gehad van vlekjes of uitlopen, de kleur blijft ook goed zwart en het volume blijft ook. Waterproof is de Mega volume collagene 24 h mascara niet, maar dat heeft als voordeel wel weer dat de mascara makkelijk te verwijderen is, dat is toch weer beter voor de wimpers op lange termijn.

Als je foto hieronder ziet, tja...dan valt het resultaat behoorlijk tegen, maar eerlijk gezegd ben ik al heel lang immuun geworden voor dit soort promotiefoto''s. Prachtig om te zien hoor, maar natuurlijk totaal niet realistisch en dat is toch best een beetje jammer. Als ze voor zo''n shoot nu kiezen voor een model met mooie wimpers (niet zoals die van mij, want dat wordt gewoon nooit wat...) en haar voorzien van een mooie make-up, dan is dat toch zeker net zo goed?

De L''Oréal Paris Mega volume collagene 24 h mascara ligt nu in de winkels en heeft een adviesprijs van EUR 16,99. Mijn ultieme, perfecte mascara is het niet, maar een fijne, lekker zwarte mascara is het zeker wel, dus toch echt het proberen waard wat mij betreft.

Heb jij deze L''Oréal Mega volume collagene 24 h mascara al geprobeerd en wat is jouw mening over deze mascara? Heb jij misschien nog een tip voor de perfecte mascara? Laat het dan zeker weten, dat scheelt mij toch weer zoeken!

Deel dit artikel
Back to top