Nagel & Handen

Chanel April, May en June - swatches & foto's

Sinds vandaag liggen ze in de winkels, de langverwachte nieuwe nagellakjes van Chanel. Vorige week hebben jullie er al over kunnen lezen in het artikel over de Chanel Harmonie de printemps collectie. Vandaag laten wij jullie deze lakjes even van dichtbij zien, zowel op de lichtere handen van Wendy als de meer gekleurde handen van Debbie, zo kun je het beste zien wat de kleur doet bij jouw huidskleur. Kijken jullie even mee?

De lakjes zijn mooi, de kleuren allemaal behoorlijk helder en fris, net wat wij nodig hebben tijdens een saaie, regenachtige dag als vandaag. Toch wil ik even een kritische noot plaatsen, want echt vernieuwend zijn de kleuren toch niet. Ik denk dat er ook wel dupes te vinden zijn van de lakjes, zeker ook omdat ze allemaal een creme-finish hebben en dus niet zijn voorzien van de befaamde Chanel shimmers.

Op de foto''s hieronder hebben we alle lakjes in twee laagjes opgebracht, de foto''s van Wendy zijn zonder filts gemaakt en die van Debbie met flits. Wendy heeft 3 laagjes June opgebracht, maar Debbie had aan 2 laagjes voldoende.
April


May


June


 De lakjes zijn prettig in gebruik, ze geven een normale dekking in twee laagjes, al had Wendy bij June een laagje extra nodig. Zoals gezegd zijn het creme lakjes, je zult er dus ook geen shimmers of glitters in terugvinden. 
Persoonlijk zijn wij momenteel een grote fan van de warme, kersenrode April maar de Barbie roze May is ook een plaatje, zeker bij de bruine handen van Debbie, perfect voor deze zomer dus!

Natuurlijk laten we jullie binnenkort meer zien van de Harmonie de Printemps collectie van Chanel, hou het zeker in de gaten!

De Chanel Harmonie de Printemps collectie is officieel pas op 16 januari 2012 te verwachten in de winkels, maar wij hebben ze zelf al gezien (en gekocht) bij de parfumerie, ze druppelen dus langzaam maar zeker de Chanel verkooppunten binnen. De Chanel Les Vernis lakjes April, May &  June kosten EUR 22,00 per stuk.

Heb jij de lakjes ook al gespot of ben je al gebeld door jouw verkooppunt? Jullie hebben ze toch wel gereserveerd? 

Deel dit artikel
Back to top