Nieuws

Vanavond op t.v. : zijn reclame campagnes voor anti-rimpelproducten misleidend?

Gisteren kreeg ik een berichtje van Jetske Ultee, de zeer kundig en lieve onderzoekarts en hoofd van de afdeling huidtherapie van de Velthuis kliniek. Van haar kreeg ik de tip om vanavond naar het NCRV programma "Jetske wacht op antwoord" te kijken, het onderwerp van dit programma is inderdaad zeer interessant. Journaliste en presentatrice Jetske van der Elsen (ja ja, nog een Jetske) gaat op zoek naar antwoorden op vragen die haar bezighouden, het onderwerp van vandaag zijn antirimpel producten en manier waarop de producten aan de man gebracht worden.

Jetske van der Elsen is in haar zoektoch naar antwoorden zelfs zover gegaan om een klacht in te dienen tegen Vichy bij de reclamecode commissie omdat één van hun advertenties (geplaatst in de LINDA) misleidend zou zijn.
Grappig, juist gisteren vertelde ik in dit artikel over de L''Oréal mascara nog dat het eigenlijk belachelijk is dat we zo voor de gek worden gehouden in advertenties.
Ik sta dus eigenlijk wel achter de klacht van Jetske en zit vanavond dan ook zeker voor t.v. om te kijken wat voor antwoorden zij uiteindelijk gaat krijgen van de cosmeticabedrijven.

Vanavond te zien op Nederland 2 vanaf 19.25 uur bij "Jetske wacht op antwoord" van de NCRV, kijken jullie ook?
De uitzending is al geweest, hieronder kun je deze alsnog even bekijken, heel interessant!


Bekijk de video in andere formaten.

Deel dit artikel
Back to top