Blogs & Editorial

#TVOH: Kijken jullie vanavond ook naar de halve finale?

Afgelopen vrijdag zaten Debbie en Wendy nog in de zaal bij de kwartfinale van #TVOH en vanavond... tja echt... zit Wendy wederom in de zaal. Deze keer met zoon Valentijn. Vanavond wordt het trouwens wel behoorlijk spannend, want als wij het goed hebben begrepen zal er na deze show van ieder team slechts een deelnemer over zijn die door gaan naar de finale!

Afgelopen dinsdag liep ik in Haarlem en in de Grote Houtstraat vind je een van de mooie Swarovski winkels. Natuurlijk heb ik de buitenkant van de geweldige zaak even voor jullie op de foto gezet. Over Swarovski gesproken... Sharon Doorson stal afgelopen vrijdag de show met haar vertolking van Whitney Houstons ‘I have nothing’ Ze heeft trouwens een prachtige bijnaam gekregen: “SWAROVSKI DOORSON”

Vanavond zullen ook onze favorieten Niels en Wouter weer optreden. Dat wordt wel heel spannend. De voorbereidingen zijn in volle gang. Kijk maar eens naar de foto die Niels gisteren naar ons twitterde! Wouter heeft Paul Turner als "tegenstander''. Gelukkig hebben de heren het samen heel gezellig. Dat de beste maar mag doorgaan naar de finale volgende week! Vergeet de heren niet te volgen via hun twitter accounts!   


 
Vanavond zullen er vier talenten het #TVOH moeten verlaten. Hopelijk zullen dat niet jouw favorieten zijn dus vergeet vooral niet te stemmen! Volgende week maken wij een backstageverslag tijdens de repetities van de finale-show! Wendy zit zoals gezegd samen met Valentijn vanavond in de zaal. Wil jij weten waar? Volg haar dan zeker even via twitter!

Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautysceneen @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet!  

Deel dit artikel
Back to top