Nagel & Handen

OPI Nicki Minaj collectie - swatches & foto's

Sinds deze week zijn de flitsende lakjes van de OPI Nicki Minaj collectie te vinden bij de verschillende OPI verkooppunten zoals bijvoorbeeld Sephora. Geen onopvallende kleurtjes maar Barbie-roze, Shrek *wink* groen en opvallend turquoise gecombineerd met glitters in verschillende maten en kleuren. Kijken jullie even mee naar foto''s en swatches?

Gisteren hebben jullie de lakjes even in het echt kunnen bekijken in een filmpje, vandaag heb ik ze op de foto vastgelegd en ze geswatcht. 

Did it on ''em & Fly
Metallic 4 life & Pink friday
Save me & Super Bass shatter
De swatches, gemaakt door OPI

De kleuren passen perfect in het kleurbeeld waar Nicki Minaj zo bekend door ik geworden, het zijn inderdaad echte "Nicki" kleurtjes geworden. Hou je van snoeperige kleurtjes met wat "attitude" dan zul je zeker fan zijn van de lakjes.

De paarse metallic Super Bass shatter is heel apart, maar toch ben ik bang dat deze net even te laat komt, Shatter of Crackle top coats zijn zo 2011! Maar goed, de combinatie met de andere lakjes zorgt wel voor een opvallende look.


Pink Friday - plastic Barbie roze, vrij koel van tint

Pink Friday & Super bass shatter 

Did it on ''em - shrek groen, ik vind deze iets te jelly achtig en van de kleur moet je houden...

Fly - prachtig! Een warme turquoise kleur die opvallend is en toch decent, niet zo extreem als de roze & groen lak

Fly & save me - aparte glitters in holografische tinten, grappig door de staafje, ook apart te gebruiken, dus zonder basiskleur (dan wel wat extra laagjes)
Metallic 4 life - stoer & chunky door de grote zilveren en zwarte glitters in een zwarte basis

Mijn favorieten zijn zeker de Fly en Metallic 4 life, toch heeft Pink Friday ook wel iets, als ik ervoor in de mood ben dan, ik draag niet vaak roze nagellak namelijk.
De OPI Nicki Minaj lakjes kosten EUR 13,95 en liggen momenteel in de winkels, volgens mij is de collectie limited dus verdwijnen ze uiteindelijk weer uit het assortiment. Wil je de Pink Friday, Save me, Did it on ''em, Metallic 4 life, Super Base shatter of Fly in jouw stash hebben, ga dan snel even kijken!


Als jullie het interessant vinden kan ik nog wel proberen wat kleuren te vergelijken? Ik heb via Twitter al verschillende vragen/voorbeelden gekregen, maar als je zelf nog wat input hebt, laat het dan zeker even in een comment weten! Dan ga ik even speuren in mijn stash naar de kleuren die jullie noemen.

Deel dit artikel
Back to top