Reviews

Kus de kikker bij Lush deze Valentijnsdag!

14 februari is een dag die al heel lang één van de belangrijkste dagen van het jaar is voor mij! Natuurlijk, zou je denken, dan is het toch Valentijnsdag, logisch dat het belangrijk voor je is. Maar nee, dat is niet de reden! Op die dag is mijn kleine broertje jarig, ook al is hij inmiddels natuurlijk niet zo klein meer, het is dus naast Valentijnsdag ook Dennisdag bij ons in de familie! En cadeautjes, die kopen we natuurlijk bij Lush!

Misschien hebben jullie de Lush Valentijnsproducten al gespot in het filmpje van afgelopen vrijdag, maar daarin heb ik niet alles verteld over deze schattige, kleurrijke en geurende goodies van één van mijn favoriete bath & body merken. Laten we dat dus maar eens snel doen!

Op de foto zien jullie de niet-zo knappe prins in kikkervermomming, de ballistic The Leap Frog (EUR 4,95), geef de wannabe prins een kus op zijn rode lippen en dompel hem onder in jouw badwater. Naast de heerlijke geuren van jasmijn, sandelhout, neroli en ylang-ylang komt er ook een boodschap van Prince Charming bovendrijven, ik ben benieuwd wat jouw Leap Frog te melden heeft? En als je echt geluk hebt, tja...dan verandert The Leap Frog natuurlijk in een echte Prins! 

Liever geen prins? Dan kun je je natuurlijk ook prima wassen met de Sweetheart zeep (EUR 5,95 per 100 gram), een witte zeep vol met essentiële oliën: jasmijn, sandelhout en ylang ylang (allemaal toch wel bekend als lustopwekkende geuren). Om de zeep toch fris en opwekkend te houden is een vleugje benzoë en bergamot toegevoegd, een snuifje vanille zorgt voor een zoete touch.

A Million Kisses (EUR 9,25)  is een geweldige rode liptint, een combinatie van een heerlijke ruikende (naar aardbeien en rozen) lipstick en lipbalm. In kleur en dekking doet deze lip tint echt niet onder voor een high end lipstick van Chanel of Estée Lauder. Vergis je dus niet, het is geen lipbalm, maar een echt dekkend lipproduct, al kun je deze ook prima aanbrengen op jouw wangen voor die "verliefde" rode wangen.

Hou jij, net als ik, van een bad vol heerlijk schuim? Dan is de Magic mushroom bubble bar (EUR 4,25) vast iets wat je lekker vindt! De geur is een mix van de bestseller onder de Lush parfums, Vanillary, en de populaire aardbei-sundae douchegel Yummy Yummy Yummy. Behoorlijk zoet dus, maar wel erg lekker en calorievrij!

Hou jij, of jouw lief, wel van een massage? Dan is de Love Potion massagebar (EUR 10,95) een uitkomst en is het geen schatje om te zien? Met een beetje fantasie en creativiteit kun je daar vast een leuk Valentijnscadeautje van maken, wellicht moet je dan ook jouw lichaam mee cadeau geven.....tja, dan wordt het pas echt leuk natuurlijk! De Love potion massage bar heeft de bekende Lush Love geur: appelbloesem, limoengras, kaneel en een vleugje anjer, spannend, kruidig en toch romantisch!

Mijn kantoor ruikt inmiddels heerlijk naar de Love Potion massagebar en Magic Mushroom bubble bar, de kikker is inmiddels in bad verdwenen en of ik ervoor een prins in de plaats heb gekregen houdt ik graag even geheim.....
Maar er zijn meer Valentijnsproducten bij Lush, waaronder ook een aantal fijne cadeau''s.

Chou chou toothy tabs - tandpasta in vaste vorm met rozengeur.......

Heb je wat goed te maken? dan kun je ook een hele Sweetheart zeep kopen natuurlijk, reken wel op een forse kassabon!
Do knot disturb EUR 29,95
Lots of love EUR 44,95
P.S. I love you EUR 32,50
In dit schattige Furoshiki shawltje kun je Lush producten naar keuze milieuvriendelijk laten inpakken, ze kost slechts EUR 3,95.

De Lush Valentijnsproducten zijn inmiddels al te koop in de online shop van Lush, die je vindt via www.lush.nl. Natuurlijk kun je deze producten ook allemaal zelf even besnuffelen en uitproberen in de leuke winkels van Lush die je o.a. vindt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, Den Bosch etc. Je vindt de adressen van alle winkels ook via Lush.nl

Welke producten lijken jou het leukst of lekkerst? Zou jij het leuk vinden om zo''n heerlijk Lush cadeau te krijgen van jouw lief? Misschien kun je hem dan deze link even doorsturen?

Deel dit artikel
Back to top