Reviews

Goed nieuws: Imedeen huidverzorgingstabletten - Ze werken!

Nog niet zo lang geleden heb ik samen met trouwe lezeressen Marionne en Nancy drie maanden lang de Imedeen huidverzorgingstabletten getest. Dagelijks hebben wij twee tabletten gebruikt en trouw onze bevindingen genoteerd. Ben jij benieuwd wat de resultaten zijn van drie maanden Imedeen? 

De buitenkant van onze huid verzorgen we met lotions en vochtregulerende crèmes, de binnenkant moet gevoed worden om de huidlaag te versterken. Imedeen inwendige huidverzorgingstabletten zijn vooral geschikt voor vrouwen met een droge tot normale huid in de leeftijd van 30 jaar en ouder. Ook voor jongere vrouwen waarbij de eerste ouderdomstekenen te zien zijn is Imedeen geschikt. De testers zijn dan ook allen 30+.
  
De huidverzorgingstabletten bieden een innovatieve huidverzorging, met een productlijn die onder de toplaag van de huid (van binnenuit) werken om een zachte, soepele en mooie huid te krijgen. Het product is werkzaam in de diepere lagen waar crèmes en lotions niet bij komen, om de hele huidopbouw te verbeteren qua kwaliteit, structuur en verschijning.

Nancy testte de De Derma One variant, Marionne en ondergetekende testen beiden de De Time Performance tabletten. Vooropgesteld staat dat de tabletten een aanloopperiode nodig hebben. Het is dan ook de bedoeling dat je de producten minimaal drie maanden gebruikt om resultaat te kunnen zien en voelen. Veranderingen variëren van reductie van de zichtbare tekenen van huidveroudering, verbetering van de vochtbalans en een soepelere en zachtere huid.

Maand 1:
Na de eerste maand merken wij eigenlijk allemaal al een flink verschil. Opmerkelijk in de verslagen is dat zowel Marionne, Nancy en ik zelf en egalere teint hebben en daardoor minder (dekkende)foundation en concealer nodig hebben. Ook ziet bij ons allemaal de huid er rustiger uit. De nagels van Marionne en Wendy nagels zijn ongelooflijk sterk en groeien sneller. Marionne constateerde dat de overblijfselen van haar zwangerschapsstriae ook egaler zijn.
Maand 2:
Na de tweede maand zijn we allen nog steeds meer dan tevreden over onze egale teint. Het valt Marionne en Nancy op dat hun haar een stuk sneller groeit. Toch heeft Marionne ook de indruk meer last te hebben van haaruitval. Dit zou goed passen bij de snellere haargroei (cyclus). Niet alleen het hoofdhaar groeit sneller bij de dames, ook de overige lichaamsbeharing. Epileren gebeur nu om de 4 weken ipv 6 tot 8 weken. Wendy merkt een behoorlijk verschil aan de structuur van de huid op haar (boven)benen. Deze is minder droog en lijkt meer compact te zijn geworden. De huid voelt ook heel soepel en zacht aan.
 
Maand 3:

Wanneer de derde testmaand voorbij is zijn we allemaal overtuigd van het effect dat Imedeen heeft op de huid. Hieronder even de puntjes van verbetering op een rijtje:
 

  • Allemaal constateren wij een fijne, egale teint en een “steviger” gevoel, niet alleen van gezicht maar ook de rest van onze huid. De huid voelt meer gelijkmatig, is minder droog (of in het geval van nancy minder vet) en geen van allen heeft onrustige plekjes meer. Littekentjes zijn minder zichtbaar en voelen soepeler aan.
  • De nagels van Marionne en Wendy zijn sterk, en groeien enorm snel.
  • Marionne is vooral onder de indruk wat de supplementen hebben gedaan met de overblijfselen van haar zwangerschapsstriae. De striae is aanmerkelijk egaler geworden, en zijn nog maar nauwelijks zichtbaar.
  • Door Imedeen groeit het haar van Nancy en Marionne een stuk sneller, de haaruitval wordt in maand drie minder en de rest van de lichaamsbeharing groeit nog steeds sneller.
  • Wendy is bijzonder blij dat de huid van haar gezicht meer gehydrateerd is, egaler oogt en haar hyperpigmentatie minder lijkt (hydratatie, vochtbalans). Ook de huid op de rest van het lichaam is veel meer gehydrateerd en voelt zacht en soepel aan.

Leuk om te lezen is dat na het afronden van de test alle dames een nieuwe doos van hun Imedeen variant hebben aangeschaft. Wij kunnen volmondig beamen dat Imedeen werkt. Bij deze huidverzorgingstabletten merk je echt verschil, verschil waar je bijzonder blij van wordt.

De Imedeen tabletten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Allereerst is er Derma One (EUR 44,95 - 60 tabletten). Deze tabletten bevatten een huid verbeterende formule voor een zachtere en soepelere huid. De Time Performance variant(EUR 55,95 - 60 tabletten) bevat een anti huidveroudering formule en reduceert fijne lijntjes en rimpels. Prime Renewal (EUR 79,95 - 120 tabletten) staat bekend om de huid verstevigende formule, specifiek als huidverzorging in de post-menopauze.

Voor meer informatie over de drie varianten, ingrediënten of een persoonlijk advies neem je natuurlijk even een kijkje op de zeer informatieve website van Imedeen. Enthousiast? Hier vind je de verkkoopunten bij jou in de buurt! 

Nancy en Marionne: Bedankt!

Deel dit artikel
Back to top