Nieuws

Yves Saint Laurent Candy Face lente make-up collectie 2012

Lloyd Simmons, creatief directeur van Yves Saint Laurent make-up heeft zich voor de lente-collectie laten inspireren door de kleuren van fruitige snoepjes. De Candy face collectie is laat een combinatie zien van paarse, roze en oranje tinten, alsof je een zakje jellybeans leeg schudt! De eyecatcher is zeker het Vinyl candy palette, dat ook aan de buitenkant oogt als een snoepje. Kijken jullie even mee?

heerlijk zo''n granaatappel, gezonder ook dan snoepjes en minstens net zo mooi!

De Yves Saint Laurent Candy face collectie zal vanaf februari 2012 te vinden zijn bij de verkooppunten van Yves Saint Laurent. Een deel van de collectie zal slechts tijdelijk te koop zijn, een ander deel blijft in de vaste collectie. 

Vinyl Candy Palette 4 kleuren oogschaduw EUR 53,10 (limited edition)
Ombres 5 lumières no.13 EUR 53,10 (limited edition)


Mascara Singulier 7 Cyan profond EUR 29,50

Golden gloss nr. 49 Golden violette & nr. 50 Golden pêche EUR 26,55

Volupté Sheer Candy EUR 30,00

nr. 7 Figue gourmande en nr. 8 Prune frappée

nr. 9 Goyave sorbet & nr. 10 Mandarine acidulée
Rouge Volupté perle EUR 30,00 (limited edition)
nr. 113 Amarante moirée, nr. 114 Fuchsia scintillant, nr. 115 Corail étincelant en nr. 116 Rose lacté
Duo Manucure couture édition 7 & édition 8 EUR 29,50 (limited edition)De kleuren passen helemaal in het lente beeld, alle make-up collecties die we tot nu toe hebben gezien kiezen voor snoeperige, bloemige tinten. De kleuren zijn behoorlijk aanwezig, maar nooit te, daarnaast zijn de finishes van de oogschaduws, lipsticks en lipglosses ook vrijwel altijd voorzien van aardig wat glans. Heel anders dan de colourblock trend van vorig jaar!

Weer een prachtige lente make-up collectie! Heb jij inmiddels al een wishlist klaar nu je de meeste merken voorbij hebt zien komen op Beautyscene? Wat staat er van deze Yves Saint Laurent collectie op?

Deel dit artikel
Back to top